Привіт,
Я бачив на форумі є ? сколково? насос уприскування запрограмований для opel з carprog,
Ви припините використовувати це хтось пробує цю процедуру?
спасибі,
Привіт,
Я бачив на форумі є ? сколково? насос уприскування запрограмований для opel з carprog,
Ви припините використовувати це хтось пробує цю процедуру?
спасибі,
але те, що насос ви говорите пошти коди або модель...........
..плутанина... 1.7 dti має ecu управління окремим насосом ... щоб зрозуміти те, що ламається все... і не програма, і вона ледь діагностики!! з CarProg ви можете тільки зробити діви ECU двигуна....або отримати PIN
якщо ми говоримо про гібридної delco 1.7 dti 75 л. с., ви можете втрутитися без будь-яких проблем. рада від'єднати жгут проводів вентилятора і/або запобіжником,так як в процесі читання /запису,горять і кидають чер напруга. привіт
якщо блок керування насосом, який монтується на 1.7 Isuzu ? окремий, відмінний від ECU двигуна. ця, так сказати:isuzu delco 8972272258.... у мене є на руках в даний момент знаходиться в ремонті... останнє не ? програмовані, на макс-ремонт апаратної частини
Цей блок не має даних, іммобілайзер, щоб вирішити цю проблему, відкрийте верхню частину ECU і повторити зварювання.
в хорошому відсотку випадків, сон зварних швів, але не завжди вирішує з сонцем, зварних швів, і не завжди ? той же відмова. різні компоненти ламаються. причиною часто ? похідний від витік дизельного палива, які слід затопити блок управління...
правильно, але ? вирішенням цієї проблеми? економічний
вибачте, але та ж проблема виникає у всіх opel анке в 2.0 dtl особисто я замінив насос і ще, якщо ви знайдете використовується, якщо коди збігаються, автомобіль, частина спокійно
насоси уприскування палива bosch або denso встановлюються на opel не мають кодування... крім bosch, встановлювані на 2200 з подвійною ебу на насос
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]