Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158

схема запобіжників bmw 120 d

привіт всім!!!!!! у мене проблеми з bmw 120d 2005 повинні бути E81 мені потрібно схему запобіжників, тому перш ніж почати розбирати буду намагатися йти в обов'язковому порядку ,враховуючи, що запобіжники знаходяться трохи приховані, і для доступу до нього добре я повинен зняти кілька речей.... але на практиці не приходить струм на фару sx ближнього світла,освітлення номерного знака, а потім не йдуть двох свічок, ви знаєте, якщо ви під запобіжник також ті ? спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здравствуйте, я заявляю, що я не знаю, багато bmw, але від схеми запобіжників, на які я дав погляд я не бачив ні запобіжник для ближнього світла або targa, ймовірно, gestir? все якийсь блок управління, ( схему не я відправив, чому? я думаю, що ви не можете отримати його)

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    привіт,деякі схеми я знайшов у мережі, але потім, коли порівняння з тим, що я перед не збігаються дуже...... ви праві, я ще не можу скачати...... я так взяв, що я забув!!!!

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    тоді на практиці лампи фар і ок, але " світла " (номерний знак спалюється..... діагноз мені також, що фара згоріла, але це не так.... завтра курс тих тарілку і resetto помилка, і ми бачимо, що відбувається....

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    вирішити було гніздо фари трохи брудні, і він зробив кілька оксид, безумовно, взяв води.....вичистили все , скидається помилка і все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ок, краще, cos

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •