Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40

про гарячою вирішена, але...

Салют...я просто хотів запитати, скільки ? довелося, незважаючи на гарячий старт був вирішений як карта автомобіля буде мати проблеми рб. Жарко.
    Це altea edc16 105 cv, зокрема.
    Візьмемо, добре, що правити ? ОК, тільки я можу на місці, але я хотів би знати, якщо хтось і не відбулося, побачив, що на іншому форумі навіть користувач, незважаючи на зміни не вирішили.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    в такому випадку ви повинні перевірити насос або форсунок, які можуть втратити тиск, але в цьому випадку повинні stentare завжди, починаючи.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    У самому справі ? те ж саме, що я думав.. проблема ? що машина йде ідеально, крім гарячого старту та після правильної і, ніби, не ? нічого не змінили.. я Знаю багато випадків, коли датчики або фази або температури могли дати ці проблеми, незважаючи на карту, але все info, прочитаних тут, і ніщо не безпечно..я хотів би знати, якщо хто-небудь має досвід прямих схожа на мою...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    якщо все ? ок, датчики і все інше редагування працює відмінно головки блоку циліндрів у кілька разів
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Але ви, що зміна добре знаю.. На всі зроблені до цих пір завжди вирішена...на цей раз немає...тому мені і цікаво, якщо хто-небудь має подібний прецедент...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    поштову картку, так що колеги можуть перевірити його. перевірте всі карти, однодумців, може бути, що, можливо, саме те, що потрібно для включення в гарячій, так і інший, добре на параметри від 75 до 100% навантаження і від 200 до 500 обертів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Стартера і Акумулятора?
    нормально працює двигун?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    я розглянуту в скутері справу, а потім спробуйте його пусковий струм акумулятора

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав РТР Visualizza Messaggio
    Салют...я просто хотів запитати, скільки ? довелося, незважаючи на гарячий старт був вирішений як карта автомобіля буде мати проблеми рб. Жарко.
    Це altea edc16 105 cv, зокрема.
    Візьмемо, добре, що правити ? ОК, тільки я можу на місці, але я хотів би знати, якщо хтось і не відбулося, побачив, що на іншому форумі навіть користувач, незважаючи на зміни не вирішили.
    Це питання до мене ? довелося в двох різних автомобілів, в 105Л.З І 140CV dsg в обидва при цьому, зміна гарячий старт не проходили, я вирішив замінивши датчик фази..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    тим часом ми місце вкладення, як було сказано раніше, а також за достовірність, файли небайдужі, але я не думаю, ви мали мінімум проблем, щоб побачити, що змінити ? ок
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •