Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214

FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI

Привіт, хлопці, ви допоможете мені зрозуміти, як прибрати ФАП на цю машину? монтує EDC15..
    Я пробував з Ecusafe, але робить безлад. Лампа не горить, але машина не йде вперед і робить багато диму..
    Я додаю до орі і мод зробили ecusafe.. Куди мені йти на дотик і де він неправильно ecusafe?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-01-2013 08:36

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    син впевнений, що не залежить від ecusafe. я defappati кілька цих двигунів з edc15c2, використовуючи ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і т. д. і т. п., і у мене ніколи не було ніяких проблем
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    син впевнений, що не залежить від ecusafe. я defappati кілька цих двигунів з edc15c2, використовуючи ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і т. д. і т. п., і у мене ніколи не було ніяких проблем
    також я 20 днів тому, улісс, і пг.607. ок

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    щиро ? здалося, що навіть дивно мені, чому? ? тільки EDC15.. вдалося тільки глянути на карту? cos? принаймні, я знаю, якщо ? на місці чи ні і перевіряю якщо на machcina ? - все в порядку..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    насправді всі зміни, зроблені ecusafe мої файли, lancia phedra с. 307 сильно по-різному...
    ви додаю файл, ви тест, я намагався corregerlo я в руки, дайте мені знати, як вона йде, якщо ви спробуєте
    File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    дякую тобі, люб'язний, як завжди... Завтра пробую відразу..
    Я бачив, що ви видалили майже всі в двох варіантах, мало, що зробив, і змінена p? те, що більша. Пу? залежати від того, в ecusafe я flaggato також видалення EGR? в реальності? врешті-решт я сказав, що DPF він вилучений, але EGR не сказав мені нічого. Не я дав йому багато iportanza чому? з ecusafe ніколи не зміг видалити EGR..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для egr c'? керівництво тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post1650

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    так, EGR я знаю, зняти його керівництво, на EDC15 ? легко, тільки бачив, що там був я flaggato разом з DPF..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тоді спробуйте flaggare тільки DPF, можливо, файл працює.
    я всі автомобілі, edc15c2, зроблені з ecusafe flaggo тільки DPF і ніколи не EGR.
    я не хочу, що свавілля, що у вас на авто повинні на мод ecusafe для egr

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    я спробував зараз, але зміни, які тому такі ж.. я порівняв 2 файлу, вони ідентичні. Для curiosit? я перевірив також EGR на перед, що він зробив і справді не зробив нічого, EGR ? завжди.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •