Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249

Адаптація дросельної заслінки suzuki swift бензин

Привіт, я замінив акумулятор на машину, мій компаньйон займається, Suzuki Swift 1.3 бензин 2009 року, двигун M13A, то він має мінімум дуже низький, я поясню: якщо ви включаєте і залишити мінімум це ? регулювати, але якщо ви подорожуєте, щоб мені теж 5 хв і потім зупиняється мінімум різко опускається до майже згаснути, щоб потім знову відрегулювати після близько 30 сек.
    Тепер порок ? з'явився відразу після заміни акумулятора, я думаю, це проблема адаптації дросельної заслінки, для? у діагностичний тест, що я в розпорядженні, не ? є пристосування для цієї моделі.
    Хто-небудь знає, якщо c'? процедура для автомобіля, адаптація???
    Кожен раду ? добре я згоден
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    1 Спробуйте від'єднати акумулятор холоду й підключіть їх знову через декілька хвилин
    2 Тест перевіряє стан очищення дросельної заслінки
    що коштів, які є у вашому розпорядженні?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Випробування батареї я вже зробив, справді, наступним кроком було спробувати очистити його? мені здавалося дивним, так як машина будинку, я завжди до послуг, і це було годин, перш ніж виймати акумулятор, але якщо я не знайду спосіб зробити адаптацію спробує? по цій дорозі
    У мене є KTS, Delphi і Texa..
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, для прискорення використовуємо SDT Suzuki оригінальний інструмент, але навіть в ручному режимі ви можете вирішити: від'єднати акумулятор + 30 хвилин, потім підключіть і увімкніть тільки запалювання на 3 хвилини, не торкаючись нічого, візьми і sfili ключ, через 1 хвилину покладіть картину і зробіть п'ять разів accellerate до кінця, візьми картину і sfili ключ через хвилину покладіть на мотоциклі, не торкаючись педалі проводці акселератора і залишити працювати на холостому ходу протягом 15 хвилин. спробуйте і подивіться, що вирішуйте

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    21
    якщо ви можете допомогти я в спрінтер 412, 99 я робив подібний дефект після заміни батареї мінімум не було ще налаштувати протягом декількох днів вразить йде в короткій спідниці подобається і те risostituisco і після корабля не було більше проблема мінімуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, для прискорення використовуємо SDT Suzuki оригінальний інструмент, але навіть в ручному режимі ви можете вирішити: від'єднати акумулятор + 30 хвилин, потім підключіть і увімкніть тільки запалювання на 3 хвилини, не торкаючись нічого, візьми і sfili ключ, через 1 хвилину покладіть картину і зробіть п'ять разів accellerate до кінця, візьми картину і sfili ключ через хвилину покладіть на мотоциклі, не торкаючись педалі проводці акселератора і залишити працювати на холостому ходу протягом 15 хвилин. спробуйте і подивіться, що вирішуйте
    Ок гарно дякую 1000, як тільки я машину в стрільбі, я намагаюся, і місце укладення.
    Ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    у мене була така ж проблема з ypsilon після заміни акумулятора машина мала мінімум дуже низький, майже aspegnersi, я вирішив, залишивши автомобіль в рух, як мінімум, і план ? перенесено на мінімум, щоб тільки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Citazione Спочатку Написав ангел Visualizza Messaggio
    Ок гарно дякую 1000, як тільки я машину в стрільбі, я намагаюся, і місце укладення.
    Ще раз спасибі
    Намагався процедурі розміщена дуже пристрасті двигуни, але проблема не вирішена, тепер починаю думати, що проблема дійсно в корпус дросельної заслінки, riprover? вона з пі? спокійно, але я постараюся також відкрити тіло і дати йому чисту.
    Все одно дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ? процедура, яку я роблю особисто, хоча і майже завжди працює, якщо ви з моїх частин, я покажу вам адаптації інструменту оригінал.....безкоштовно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Дякую вам, але ми дуже далеко, а завтра я збираюся спробувати ще раз

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення