Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106

Скільки Обмежувачі Тиску Turbo має EDC16 , ГОЛЬФ-105Л.С. (2005)

Привіт Всім!!!!

У мене наступна проблема, я переробив карту мого Гольфа 105 Л.? версія 4x4 2005), машина після порівнюваних добре, тільки те, що наступний питання, який при стрільбі наприклад на 4 або 5 передачу, близько 4000 про/хв при 100% навантаженні, машина переходить в безпеці.. і я вважаю, що з авто, що не приймає більше? газ..

Я думав, що проблема виникла через перевищення тиску ТУРБО, з Titanium я знайшов тільки 1 обмежувач тиску турбо.. Справді, скільки обмежувачі тиску ТУРБО, як правило, є ?

Крім того, за допомогою Titanium c'? також : Тиск Турбо (fTemp)також 2 карти однодумців, може бути, вони ще 3 обмежувачі тиску турбо (єдині, які я не поміняв innerenti тиску турбо..)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Pi? що обмежувачі проблема, ви знаєте, що ще, додасть їм мужності і сексуальності ви зробили, щоб побачити всі коди помилок?
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви насправді подивіться спочатку на діагноз, що проблема у вас....від їх потім перевизначити на карті.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Якщо є, покажіть, карти золотих і mod, може бути, разом ми зможемо знайти проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    зазвичай на ці машини просто дотримуватися драйвера titanium, щоб все було ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    зазвичай на ці машини просто дотримуватися драйвера titanium, щоб все було ок.
    Я так не acordo ,враховуючи, що є 10 карт, SOI і 6 карти Duration і багато іншого.Я кажу, щоб детальне картування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Ок, як правило, скільки обмежувачі тиску турбо є на машинах цього жанру ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Я так не acordo ,враховуючи, що є 10 карт, SOI і 6 карти Duration і багато іншого.Я кажу, щоб детальне картування.
    У тому сенсі, що, виконавши драйверів, не мають проблем типу тих, які згадуються. Що тоді ? очевидно, що у пу? завжди уточнити на перепризначення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Привіт всім, сьогодні я спробував атакувати діагноз, і двигун йде в захист, чому? (як я думав) реєструє тиск Турбо занадто висока..
    Тиск турбо я збільшилася на 0,1 бар, Обмежувач тиску турбо я збільшив 0,2 бар (200 очок).

Тепер, оскільки я d? ця проблема (на високих передач, при 100% навантаженні) я припускаю, це пов'язано з тим, що я не збільшили інші 3 картки "нібито" обмежувач тиску turbo, titanium викликає : тиск турбо (fTemp).

Ви думаєте пу? бути в цьому проблема?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    спробуйте їх і подивитися, ви ж намагаєтесь проблема ? те,....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •