Результати 1-9 з 9
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    7

код розблокування автомагнітоли blaupunkt

привіт, я новачок у цьому форумі ви можете мені допомогти відновити пароль для розблокування моєї стерео, h? вийшла з ладу і купивши старий автомобіль, не знаю, як це зробити grazieeeeeeeeeeeeeeeee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, і як ви f? без інформації про це?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    нагадую всім користувачам, що, передплатників, просто тому просити код автомагнітоли ? заборонено їм це дати, для тих, хто не відповідає цьому правилу, будуть вжиті заходи. ми не авторизований центр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Я поділяю правило, чому? я дав коди тих, хто їх питає, і я покаявся.... отримавши код не взяли участь у форумі, ще коди радіо, якщо reichiesti платять дилерам, і, отже, мінімальне участь, що не варто, ви нічого не може дати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    7
    Привіт я не хочу, ne зникнути або що-небудь ще, я тільки викрив мою проблему, і я попросив допомоги

Привіт pazsione двигунів, що потрібно, x простежити, код.. спасибі
    Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 19:01

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні прочитати код, який знаходиться з правого боку корпусу автомагнітоли, які, як правило, починається з вр, а потім він 12-значний, сьогодні немає, але завтра, якщо ніхто тебе пост, я можу допомогти вам,
    *для модератора, ce мінімальна кількість повідомлень для отримання коду.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви повинні прочитати код, який знаходиться з правого боку корпусу автомагнітоли, які, як правило, починається з вр, а потім він 12-значний, сьогодні немає, але завтра, якщо ніхто тебе пост, я можу допомогти вам,
    *для модератора, ce мінімальна кількість повідомлень для отримання коду.
    на сьогоднішній день не з'? мінімальна кількість повідомлень, подивіться в профілі, хто запитує код радіоприймача, якщо написав з єдиною метою у вас такий код, то ви ? будь ласка, не віддати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    7
    i mumeri написані на автомагнітолу: ****. (це ? число dx автомагнітоли), тобто ****, арт fiat ****.

i mumeri написані на автомагнітолу: ****. (це ? число dx автомагнітоли), тобто ****, арт fiat ****.
    Востаннє редагувалось leandro89; до 10-03-2014 21:48

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав puccio Visualizza Messaggio

серійні номери видалені, бере активну участь у форумі, а потім запитайте, коди.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •