привіт, я новачок у цьому форумі ви можете мені допомогти відновити пароль для розблокування моєї стерео, h? вийшла з ладу і купивши старий автомобіль, не знаю, як це зробитиgrazieeeeeeeeeeeeeeeee
привіт, я новачок у цьому форумі ви можете мені допомогти відновити пароль для розблокування моєї стерео, h? вийшла з ладу і купивши старий автомобіль, не знаю, як це зробитиgrazieeeeeeeeeeeeeeeee
Привіт, і як ви f? без інформації про це?
нагадую всім користувачам, що, передплатників, просто тому просити код автомагнітоли ? заборонено їм це дати, для тих, хто не відповідає цьому правилу, будуть вжиті заходи. ми не авторизований центр
Я поділяю правило, чому? я дав коди тих, хто їх питає, і я покаявся.... отримавши код не взяли участь у форумі, ще коди радіо, якщо reichiesti платять дилерам, і, отже, мінімальне участь, що не варто, ви нічого не може дати
Привіт я не хочу, ne зникнути або що-небудь ще, я тільки викрив мою проблему, і я попросив допомоги
Привіт pazsione двигунів, що потрібно, x простежити, код.. спасибі
Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 19:01
ви повинні прочитати код, який знаходиться з правого боку корпусу автомагнітоли, які, як правило, починається з вр, а потім він 12-значний, сьогодні немає, але завтра, якщо ніхто тебе пост, я можу допомогти вам,
*для модератора, ce мінімальна кількість повідомлень для отримання коду.
уго ---- президент A.E.P.
i mumeri написані на автомагнітолу: ****. (це ? число dx автомагнітоли), тобто ****, арт fiat ****.
i mumeri написані на автомагнітолу: ****. (це ? число dx автомагнітоли), тобто ****, арт fiat ****.
Востаннє редагувалось leandro89; до 10-03-2014 21:48