Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

парирувати карту audi a3 2.0 tdi 608_852

Добрий вечір всім, хлопці! сьогодні мені принесли цей автомобіль зіставляється з приготували десь місяць, щоб зробити купон і клієнт сказав мені, хоча я можу risolvergli нудно , той факт, що цей автомобіль не котить все ж..може бути, сьогодні котить добре, і завтра, трохи менше, і так далі...скаржиться, що не перевищує 200 ( але обмежувач 200 не була тільки для 1.9)???
    ? на даний момент, враховуючи, що автомобіль не має механічних проблем, я прошу вас свою думку на цю карту, якщо і в разі її знімати/змінювати або ще...наперед дякую.

У новинки ? в архіві http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1340733098
    AUDI A3 _608_852_egr_dpf_of OBD.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    тобто, хлопці, якщо це ? карту...?!
    дайте йому дивіться. на укладачів сподобався номер 60 про кроком.
    крім помилки і незначні збільшення даних тут і. буде, можливо, 5cv більше.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    він плутати ідеї на картах, просто побачити, як він працював, щоб закрити egr.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    дякуємо за перші ваші міркування, хлопці, насправді тестуючи автомобілі, не ? багато! я намагався ache я відкрити файл з titanium, але я не міг навіть я розумію, що логіка і політика використовувала цей текстовий... так що ви скажіть мені, що ? саме переробляти?? ще раз спасибі всім за наявності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    це ? карту, що сміятися я уго вже? як він працював з egr ? від самогубства, а потім всі значення завищені обмежувачі крутного моменту в 550 обертів, божевільні, ну, а потім тиск турбо занадто низькі...якщо це ? укладачів я маг

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    немає нічого, що добре в цій карті я дав йому поглянути на швидко!! доручено хто-те, що змусить тебе карту, що буде добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Дякуємо за ваші поради і думки, хлопці, враховуючи, що я як і раніше автомобіль для виконання інших робіт, то зробити? є власник, який, якщо він хоче змусити її піти, ви повинні покластися на мене, і я affider? в онлайн-службу на сайті ! Ще раз спасибі!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •