Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: дивна аномалія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

дивна аномалія

зберегти все ще раз я зіткнувся з цією проблемою, я хотів би знати, якщо ? можна втрутитися на деяких marelli 75 л. дивна гикавка робить, коли ви йдете дроту, газ,...... враження, ніби stechiomertico не ? онлайн....кілька порад з цього питання...звичайно, після різних перевірок ...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Від пі? info..
    від золота або підставте? EGR виключена?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    і класичний несправності в 1,3 мдж ви помітили, більше з egr засмітився, але це пу? видалити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я думаю, це відноситься до машини, орі....спробуйте почистити перед egr, а потім видаліть....подивіться, з якою з двох тестів ви можете вирішити...якщо не йде, треба виправити на карту...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    закрити egr..!!!!!!!!!!!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    3144P754 немає egr.zipв оригіналі була ця проблема ,потім я перевірив egr, все ок...на карті його немає, несправність залишається.... у діагностиці немає проблем ....я помітив, що навіть на один Великий завжди 75 к. с той же тип блоку управління з тими ж номерами була така ж проблема, я знаю, що ? проблема в карті... fiat_gpunto_1.3mjet_75cv_MJD6F3HW03P_3144P754....i l файл ori знайти його тут..[url]http://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?205-Grande-Punto.allego те, мод з egr off

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    3144P754 немає egr.zipв оригіналі була ця проблема ,потім я перевірив egr, все ок...на карті його немає, несправність залишається.... у діагностиці немає проблем ....я помітив, що навіть на один Великий завжди 75 к. с той же тип блоку управління з тими ж номерами була така ж проблема, я знаю, що ? проблема в карті... fiat_gpunto_1.3mjet_75cv_MJD6F3HW03P_3144P754....i l файл ori знайти його тут..[url]http://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?205-Grande-Punto.allego те, мод з egr off
    але і засмітитися, а також фізично?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Обгорнуті так, що і забиті усмоктувальну трубу, що не вистачає кисню і тому галопом двигун..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    спосіб пу? змінити я маю на увазі через карту, щоб зняти цей недолік, я чув, pi? коли-те, що ви можете? виправити через карту? я не знаю, де втрутитися;

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав raptor Visualizza Messaggio
    але і засмітитися, а також фізично?
    ні, костюми тих, що я коли-небудь затикаєте фізично ? ніколи ніяких проблем зараз .

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •