Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226

mass air flow circuit p0100 після зміни турбіни

chiss? якщо можу вирішити цю мою проблему;
    після установки gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з цим проблема, в основному, коли стрілянина передач на 4000 rpm
    спалахує на мить контрольна лампа несправності двигуна (машина з ключем), коли я йду вниз без прискорення, але гальмо двигуна контрольна лампа горить, потім гасне, проїхавши кілька кілометрів, і діагноз каже : "mass air flow circuit".
    зараз я задаюся питанням: якщо датчик витрати повітря ? пішли контрольна лампа не гасне, а потім на corsa c, коли ? на датчик витрати повітря не працює включається інший
    шпигун, якщо б я де-небудь, можливо, що підроблені контакт не було б так передбачувано індикатор; ви бачите, що я повинен змінити щось в ебу?я сподіваюся, що багато ваші відповіді, мені на нерви, він світло і тому, що " машина не переходить у recovery

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    chiss? якщо можу вирішити цю мою проблему;
    після установки gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з цим проблема, в основному, коли стрілянина передач на 4000 rpm
    спалахує на мить контрольна лампа несправності двигуна (машина з ключем), коли я йду вниз без прискорення, але гальмо двигуна контрольна лампа горить, потім гасне, проїхавши кілька кілометрів, і діагноз каже : "mass air flow circuit".
    зараз я задаюся питанням: якщо датчик витрати повітря ? пішли контрольна лампа не гасне, а потім на corsa c, коли ? на датчик витрати повітря не працює включається інший
    шпигун, якщо б я де-небудь, можливо, що підроблені контакт не було б так передбачувано індикатор; ви бачите, що я повинен змінити щось в ебу?я сподіваюся, що багато ваші відповіді, мені на нерви, він світло і тому, що " машина не переходить у recovery
    на який автомобіль і двигун
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    opel corsa c 1.3 mjet 70 л. с. код двигуна z13dt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Маючи змінилося турбіни, ви повинні rescale всієї кривої датчик витрати повітря на карті. Часто також при переході від змінною геометрією управлятися з перепускного клапана, навпаки, так і механічним способом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    спасибі, денні, якщо місце карту могли б ви допомогти мені знайти її? для мене ті лінії, вони всі однакові!

ви заробляєте інших коней таким чином?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 12:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я ? довелося читати, що пу? також давати помилку, чому? виміряні значення занадто discordati від очікуваних / мети.
    Потім ти змінив турбіна, слюда на датчик витрати повітря, для яких лінеаризація повинна залишається тією ж. По-моєму проблема ? турбіна відповідає занадто по-різному з цієї серії, і якщо, скажімо, 100% газ і 4000 оборотів планується 1 Бар, може бути, з новою турбіною у тебе 1.2, не досить, чому? ні в recovery, але залишається досить довго, чому? ебу дізнається про те, що щось йде не так. Це тільки припущення, я не знаю, що ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я сів на датчик витрати повітря в точці 1.9 jtd, але я зробив, перш ніж змінювати турбіну, і у мене ніколи не було такої проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ебу ? класична marelli mjet, як punto, panda,y...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    але машина в порядку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    звичайно, тільки в тому, що він шпигун мені на нерви, і після того, як спалахує і гасне два рази, на третій раз загоряється інший індикатор, не ? машини з
    гайковий ключ а загоряється несправність двигуна, і що я повинен виключити діагноз, чому? не йдіть тільки

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •