Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179

помилка P0335 - Немає сигналу обертів двигуна opel astra 1.7 dti 80cv

цей автомобіль представляє цю помилку я замінив датчик оборотів, але проблема залишається,я не мав часу, щоб зробити інші елементи управління,в той час я тільки autocom і не дозволяє мені зробити diag повної змушує мене робити тільки для перегляду і стирання помилок.для кого-то ? сталося щось подібне?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    сигнал від датчика обертів ecu приходить чи ні?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    як справедливо говорить манро сигнал обертів c'?? двигун запускається..?? помилка ? завжди активна і не видаляється, або віддаляється і виникає в процесі avviamneto або у разі, якщо ви запускаєте двигун з мотоцикла??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    контролює датчик обертів...як правило, і він, але машина, звичайно, не правильно?і не припускали, навіть обороти на тахометрі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Якщо в autocom, коли про з а стартер не ви знаменує обертів АВТОМОБІЛЬ не поїде туди? ніколи тепер проблема полягає в розумінні, якщо датчик і ок, або якщо ви в системі, перевірте з'єднання в клемній коробці, я на другий день я втратив голову на двигун psa. Rhy щоб було ясно, 2,0, який монтує щит jumper 307 etc etc не хотів далеко не відзначений обертання і синхронізації між датчиком распредвала і датчик оборотів на маховику, зрештою, спробував провід, щоб провід до ecu були рознімання "мама", що вони збільшуються-й? повинні, і не входили в контакт з чоловіками датчики, я їх спреди всі МАШИНИ і футбольний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    автомобіль частина робить rumoraccio, що йде, як тільки спалахує mil продуктивність не добре,я не міг діагностувати, тому що l autocom змушує мене робити тільки стирання помилок,я замінив датчик, але ? так само,я не міг зробити інші елементи управління, pereche клієнтів обслуговував машину.
    "у разі якщо хтось має skema чайник щодо цього датчика?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    якщо помилка завжди активний, і ви не можете скасувати його, навіть ТІЛЬКИ в рамках вкл, не запускаючи двигун, то майже напевно ? несправність в електронній/електричної..в першу чергу сам датчик (який у вас вже? змінилася), або збій підключення до ECU...контактів, втрачених або дефектних роз'ємів, проводів зі знятою ізоляцією, яка йде в маси, або навіть помилка в ECU.
    Якщо помилка буде видалити і при запуску двигуна виникають знову, швидше за все ? механічні проблеми! C'? є невідповідність між сигнал датчика частоти обертання і фази. Рада, Перевірте терміново етапу і всіх ruotismi, пов'язані з ними!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ця astra має класичний ебу під двигуном, який наповнюється дизель і dissalda?
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Датчиків два, і машини в діагностиці отримую ту ж помилку. Якщо ви змінили, то під invertilo і поставте її вище, распредвала, повинні бути рівні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    мені здається, що те, кулачків 3 дроти, а той, що під лише два

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення