Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 54

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    чивітавеккья
    Повідомлення
    16

перепризначення альфа 159 1.9 jtdm 120cv роз'яснення

Привіт всім, як назва, я зробив зіставлення моя 159, щоб дати йому р? розмахом, і споживати менше і більше? я зробив закрити egr і видалення dpf тільки що ? ще встановлений st? чекаю трубку прямій машина йде краще і споживає менше, хоча з труби прямо ви svuoter?.Мої питання: ? можна попросити файл в зіставленні?занадто багато 360 євро, які я заплатив за роботу?бачив, що там ? була rullata не s? скільки резюме він взяв, але тренер сказав, 5-6 ? можна з'ясувати, скільки резюме він очі caome він говорить?
    Заздалегідь спасибі.
    Ps:мені здається, взяв-й? 5-6 коней.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    На цій машині отримати пі? 5-6 коней, впевнений, і я не думаю, що ви дайте відображення файлу, навіть якщо ви його попросите, хто вам робив роботу. За ціну я не думаю так, як я думаю, це справедливо для повноцінної роботи, то ви повинні бачити, com'? було зроблено роботи....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    чивітавеккья
    Повідомлення
    16
    Я чув нещодавно, і сказав мені, що він мене посилає на **** протягом сьогодні.Може бути, тільки я отримую те місце, cos? там подивіться, вас.Я хотів би знати, якщо датчик витрати повітря може бути? виключити в ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    якщо це спеціалізований центр, я думаю, справедливу ціну....хоча бачачи роботу, яку ви повинні зробити, це здається тривіальним....але потім у коло ціна ? те,.....
    тип роботи зроблено, то це залежить від досвіду тих, хто робить.....
    я не думаю, продовжувати ходити з dpf встановлений після його виключення з ecu очі.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав luca_evo90 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, як назва, я зробив зіставлення моя 159, щоб дати йому р? розмахом, і споживати менше і більше? я зробив закрити egr і видалення dpf тільки що ? ще встановлений st? чекаю трубку прямій машина йде краще і споживає менше, хоча з труби прямо ви svuoter?.Мої питання: ? можна попросити файл в зіставленні?занадто багато 360 євро, які я заплатив за роботу?бачив, що там ? була rullata не s? скільки резюме він взяв, але тренер сказав, 5-6 ? можна з'ясувати, скільки резюме він очі caome він говорить?
    Заздалегідь спасибі.
    Ps:мені здається, взяв-й? 5-6 коней.

360 євро тільки для видалення програмного забезпечення або у тому числі труб, заміна і установка? тільки x видалення фільтра без карту,не зовсім мало... ось, проте, після того, як поклав трубку, заміна fap,ви не будете відчувати ніякого зниження продуктивності і, тим більше, дірки на малих обертах... б більше різницю, якщо візьми precat як отвір подачі..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    чивітавеккья
    Повідомлення
    16
    З 360 євро, мені зробили перепризначення 5 6 л. с. видалення dpf тільки в блоці управління і центральний egr в ебу.
    Я тільки повинен montarmi в трубі

Блок управління має порівнюваних хлопець, який працює в користувацькому але через альфа-майстерня*****unque я замовив роз'єм obd2, щоб побачити, до речі, якщо egr ? закрито.для dpf думаю, що з трубою вперед, якщо перебудувати ви будете бачити
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-01-2014 до 20:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    вибачте, якщо видалив не повинен відновлюватися, і ось, що я казав, що не в порядку....чому? рано чи пізно забиваються і роблять шкоду.....
    потім, якщо вилучення ? зроблено добре, і частину регенерації, навіть не маючи фізично dpf, нічого не відбувається, але не ? добре виконану роботу....
    а то я починаю сумніватися на якість? роботи:ви робите карту, видалення dpf, не видаляючи його фізично і залишити вас піти?
    boh!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Ну припустимо, що в реальності? те, що він зробив, ні ? одна зіставленні класичної, але і оптимізації надання потужності і видалення fap і закриття egr. Ми говоримо, що з цифри так само, як мені видалили fap egr карту від 30cv

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    чивітавеккья
    Повідомлення
    16
    Можливо, я погано пояснив я,перепризначення ? було і відчуває,машина йде більше? на додаток я зробив зняти регенерації dpf і закриття egr все в електронному вигляді повинен встановити шланг прямо і просто, регенерації не зробити? чому? я зробив це виключити,на наступний день після зіставленні я зупинив машину прямо, чому? я боявся обернутися і dpf бачив, що не повинен-й? регенерувати.
    C'? спосіб, щоб побачити, якщо dpf ? виключено?типу сьогодні посилає мені файл postandolo мені ви могли б сказати, якщо ? все ок?

Я не s? скільки коней я взяв, чому? не ? була rullata, звичайно, відчуваю, що йде pi?,хлопець, який зіставляється каже, що avr? взяв 5-6 коней, і якщо мене покласти-й? коней те споживає більше?
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-01-2014 до 20:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок тепер ? все більш ясно,....
    я вважаю, що тільки відправляю файл, ви зможете отримати відповіді від фахівців форуму.....

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •