Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: EDC16u1 Mappina

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84

EDC16u1 Mappina

Привіт,
    я заявляю, що я любитель, але я намагався зробити карту, дуже м'які, на цьому ебу ? встановлена на моїй A3 140cv BKD немає FAP.
    Сам блок встановлюється на golf 5 серії.
    Що ви думаєте про це? Думки,образи, поради та інші....
    PS: сподіваюся, я не заслужити "Карту анекдот"
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    EGR і теплий старт ок, я представляю вам зроблені з будь-якого програмного забезпечення.
    Карту ? практично не існує, крім того, існують помилки в редагуванні карти.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    здравствуйте, я пропоную вам вчитися трохи на форумі, перш ніж покласти руку на карту, ви побачите, що деякі речі вам буде більш ясно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав Ghizmo Visualizza Messaggio
    EGR і теплий старт ок, я представляю вам зроблені з будь-якого програмного забезпечення.
    Карту ? практично не існує, крім того, існують помилки в редагуванні карти.
    У Egr я зробив Раз, у той час як теплий старт мені допомогти...
    Однак, можливо, коли я робив карту насправді я ? біг під контролем мета, тобто те, свою карту, щоб зменшити витрату палива, намагаючись дати пі? крутний момент на низьких обертах.
    Помилки в картах типу які? замість цього я помітив, що де є pi? карти, ECM, в момент підтвердження, просить мене повернути кроком на карти однодумців і переконайтеся в тому, що є? відомо, що ЖАХИ, наприклад, якщо приріст ? max 10%, він на карту, подібні мітки повідомляє, типу +70%...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я пропоную вам вчитися трохи на форумі, перш ніж покласти руку на карту, ви побачите, що деякі речі вам буде більш ясно!
    дійсно для тих, хто має добру основу і форум пу? бути корисним, але для тих, хто намагається зрозуміти, не ? просто. C'? якийсь користувач, який займається і витрачає на пояснення речей, але завжди, чудовий вид з вікна, в моєму випадку, напрямні закріплені і тематичних карт, орієнтовану на багатьох мало і мало обговоріть в суті змін. Отже, щоб не здатися черствим і грубим, але я вважаю, ваш коментар просто недоречний і з вуаллю байдужості, іронічним.
    Федеріко

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    У Egr я зробив Раз, у той час як теплий старт мені допомогти...
    Однак, можливо, коли я робив карту насправді я ? біг під контролем мета, тобто те, свою карту, щоб зменшити витрату палива, намагаючись дати пі? крутний момент на низьких обертах.
    Помилки в картах типу які? замість цього я помітив, що де є pi? карти, ECM, в момент підтвердження, просить мене повернути кроком на карти однодумців і переконайтеся в тому, що є? відомо, що ЖАХИ, наприклад, якщо приріст ? max 10%, він на карту, подібні мітки повідомляє, типу +70%...
    карти суміжних повинні змінюватися також і якщо подивитися на ці помилки кроком буйний потрібно виправити кожну карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    карти суміжних повинні змінюватися також і якщо подивитися на ці помилки кроком буйний потрібно виправити кожну карту
    точне!!!!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Здрастуйте, FedeX...якщо я можу сказати, мій вам apliccarti p? pi?...
    кажу тобі: p? речей, які мені не сподобалися, і що ви зробили, зверніть увагу, інші теж..
    наприклад, lim пара деталей, занадто мало обертів, навіть якщо зростання і скромні,перейти від 3% до 6% більше, приблизно,не рекомендую вам їх так...
    у карту, що ecm називається тиском parzializzato(map1), але що в реальності ? карта лямбда-ти більше значень, у той час як цю v? зроблено негативні descittore і назва лямбда..так що якщо від золота в lamdda має значення 1, щоб не обмежувати дизельне паливо, ви повинні дати 0,8-0,9 значення, а потім опустіть дескриптор...
    ви торкнулися то карти soi і бачив дизель смішно, що ви дали мені не здається так...
    карти обмеження згідно з map і maf ви торкаєтеся мало, як p? все інше...
    є інші речі, щоб сказати, але зараз я зупинюся тут...
    у будь-якому випадку починається з moddare DW або arrichimento у прискоренні приблизно з 1500 оборотів, а потім з 50% навантаження, то приблизно..потім проходить у вас обмежувачі крутного моменту,пам'ятайте, не почати moddare з низьким числом оборотів в іншому випадку фрицца не любить...і пам'ятайте, що ці карти мають дескриптори нм...
    кидає чер чернетка, який потім подивимося...
    ах..який мод щодо гарячий старт??чи можу я отримати адресу будь-ласка??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    мені подобається... Ідеально, ви починаєте розуміти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, FedeX...якщо я можу сказати, мій вам apliccarti p? pi?...
    кажу тобі: p? речей, які мені не сподобалися, і що ви зробили, зверніть увагу, інші теж..
    наприклад, lim пара деталей, занадто мало обертів, навіть якщо зростання і скромні,перейти від 3% до 6% більше, приблизно,не рекомендую вам їх так...
    у карту, що ecm називається тиском parzializzato(map1), але що в реальності ? карта лямбда-ти більше значень, у той час як цю v? зроблено негативні descittore і назва лямбда..так що якщо від золота в lamdda має значення 1, щоб не обмежувати дизельне паливо, ви повинні дати 0,8-0,9 значення, а потім опустіть дескриптор...
    ви торкнулися то карти soi і бачив дизель смішно, що ви дали мені не здається так...
    карти обмеження згідно з map і maf ви торкаєтеся мало, як p? все інше...
    є інші речі, щоб сказати, але зараз я зупинюся тут...
    у будь-якому випадку починається з moddare DW або arrichimento у прискоренні приблизно з 1500 оборотів, а потім з 50% навантаження, то приблизно..потім проходить у вас обмежувачі крутного моменту,пам'ятайте, не почати moddare з низьким числом оборотів в іншому випадку фрицца не любить...і пам'ятайте, що ці карти мають дескриптори нм...
    кидає чер чернетка, який потім подивимося...
    ах..який мод щодо гарячий старт??чи можу я отримати адресу будь-ласка??
    Зараз план у мене є мало, щоб побачити все, що ви сказали мені,
    адреси:
    від 0EEE26 в 0EEE2A і
    від 0EEE38 в 0EEE3C
    збільшення 900 пунктів
    Grazies

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення