Привіт всім,
я зробив карту в sudetta але, на жаль, з ecm не я драйвер для зміни частоти turbo, хто-небудь адреси?
Я відправлю карту cos? даєте мені поради.
дякую
Привіт всім,
я зробив карту в sudetta але, на жаль, з ecm не я драйвер для зміни частоти turbo, хто-небудь адреси?
Я відправлю карту cos? даєте мені поради.
дякую
05ad92 і boostlimiter
5b576 і карту обмежувач turbo
по-моєму у вас проблеми на pierburg ,обмежувач і вже більше крок, який ти дав, ти на турбо
на макс-спробуйте встановити boostlimiter в 2150 і подивитися, якщо помилка повториться
Привіт
Проблема не тиск турбо.
Проблема-напруга на насос, до superatto межа 4,8 voltios.
Br.
могли б ви пояснити мені, краще і дати мені підказки, щоб виправити?
дякую
адмін, можете видалити пост вище, будь-ласка...
мені здається, там і формула для отримання вольт на карті
es..
у вашому випадку карту, яка управляє клапан n146(напруга насоса) до 4500 оборотів ін'єкцій 50мг дизель у вас, як реальної цінності в 3838
тому завжди, якщо не помиляюся
3838*1.22 = 4.68volt близько
це як в оригінальній карті
у свою карту ви кладете в якості реальної вартості
4128*1.22 = 5.1volt близько
gezame впевнені?
Тиск насоса має бути те, що ECM називається тиском parzializzato, я бачив файл орі на 150cv двигун ARL, і при 100% навантаженні ariva значення 5800, множиться на 1,22 перевищує 7 вольт.
? можна? або коефіцієнт перетворення змінюється?
Я зробив gaf божевільна, ігноруйте моє повідомлення вище.
Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 18:58
як говорить gezame ? напруга насоса ( tutbo не ? постало таке, щоб піти в recovery )
хоча я не розумію, як прочитати ці значення і встановити їх, щоб? не йде в блоці, чому? ? fastidiosissimo
в ecm інтервал boost limit ? 05B576 - 05B63E і ви також можете встановити їх в якості прямої лінії значення 2500 ( близько 1,5 бар )
але я повторюю, що я не думаю, що вашу проблему.
Просто, щоб зрозуміти, але якщо у мене турбо плюс, щоб зробити резюме, я не можу встановити додаток 3935, що мені вона блокує насос ?
Отже, рішення якої було б, якщо карта більше не можу вам дати ?
міняти насос або поставити діоди або резистори ?