Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135

зіставленні на атмосферне бензин... що ви змінили б?

привіт, хлопці, я знаю, на жаль, що в зіставленні на бензиновий двигун мало робить і нічого. якщо не змінюються, різних деталей, таких як розподільний вал, впускний вуглецю, каталізатора і так далі. ? блок управління, оригінальний..., що обмежує від оригіналу? про те, що ви можете? втрутитися, щоб дати пі? brio?

на 2-тактних зміна сумішоутворення і вперед, вони досить гарні результати, на 4-тактний, я думаю, а тому.

наприклад просіювання через різні карти оригінальні авто бензин, з титаном і 2001 році, я побачив, що ін'єкції піднімається, але н руки, які піднімаються обороти і відкриття дроселя... і горе, якби не було так ідеально... а заздалегідь варіюється по-різному... навіть якщо обороти низькі, якщо, звичайно, він менше (передоплати) і agiri високі pi? (відкладено)

ідеальний...

які % у пу? втрутитися і скільки оборотів?

наприклад, якщо ви товстий, p? ви не повинні більше продуктивність і колегою під? р? заздалегідь?

проблема ?: вас, як правило, як змінюються ці значення?

наприклад, я помітив, що моя машина до 2500 оборотів в хвилину scoppietta... після ні... напевно я очікую, читаючи карту, що значення випередження уприскування і не піднімаються з кривою лінійний, але дуже раптова вище це значення (хоча мій двигун ? vti на заздалегідь змінної я вважаю, вище 2500..)

насправді вище 2500, здається, як прокинутися...

коротше кажучи, я хотів би обговорити "p"? по темі.

мій автомобіль ? міні r56 колесо. двигун 1.600 120 к. с... той же ds3 207 vti і 208 1.600, щоб зрозуміти і багато інші групи psa зроблені після 2007 року

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    essondo відображення бензин складно пояснити,що я не можу зробити, навіть добре,але кілька порад я можу зрадити його в руку твою, аванси можна дати, але треба намагатися не перестаратися, чому? якщо немає picchietta,то ви можете діяти обмеження крутного моменту двигуна,лямбда і про відкриття дросельної заслінки, бензин ви можете дати,але ви завжди повинні перевірити температури і стехиометрической
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок. Були речі, які я хотіла, щоб я теж.

Мова ?: на ecm titanium значення авансів на низьких і високих оборотах, як число, просто я кажу, йде збільшений або зменшений, щоб передбачити трохи, а потім зробити двигун-пі? готовий. І ти, як toccheresti значення у відсотках.

Сказав, що є? те ж саме стосується benza? В ін'єкції значення повинні бути зменшені, щоб змастити? Я читав щось подібне на форумі.

Третю річ. Якщо я підходжу-де-каталізатора, наприклад, і я повинен змастити багато, як я бачу, carb в реальному часі на роз'єм obd і карта завжди в режимі реального часу?

Я повинен кожен раз відкривати ecu покласти його в boot etc etc? Моя ? один meV 17 бош :-)

Ще раз спасибі за наявності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я зацікавлений я в цю тему .. я не можу зрозуміти, як я повинен дати заздалегідь, і як відгодувати .. я, c2 vts

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Ок. Були речі, які я хотіла, щоб я теж.

Мова ?: на ecm titanium значення авансів на низьких і високих оборотах, як число, просто я кажу, йде збільшений або зменшений, щоб передбачити трохи, а потім зробити двигун-пі? готовий. І ти, як toccheresti значення у відсотках.

Сказав, що є? те ж саме стосується benza? В ін'єкції значення повинні бути зменшені, щоб змастити? Я читав щось подібне на форумі.

Третю річ. Якщо я підходжу-де-каталізатора, наприклад, і я повинен змастити багато, як я бачу, carb в реальному часі на роз'єм obd і карта завжди в режимі реального часу?

Я повинен кожен раз відкривати ecu покласти його в boot etc etc? Моя ? один meV 17 бош :-)

Ще раз спасибі за готовність?
    Наскільки я знаю, і як я ? сказали, блоків управління сімейств ME MED МЕВ та ін... В карти уприскування треба зняти, щоб змастити. Я думаю, що хороший діагноз ви можете побачити, що деякі значення в майже реальному часі, але, очевидно, ви не можете відобразити в реальному часі. На підставі того, що говорить вам діагноз і засобів вимірювань, які вони потім ви встановите з файлу орі і повторити.
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я зацікавлений я в цю тему .. я не можу зрозуміти, як я повинен дати заздалегідь, і як відгодувати .. я, c2 vts
    Все від того небагато, що я знаю, pi? або менше на 3% на ін'єкції, а заздалегідь ? трохи більше? важко сказати, але не більше? 7? у середньому діапазоні частоти обертання і 1? - 2? на режимах високих. Що тоді ? спробуйте!!!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    7 градусів, на скільки балів відповідають перо? ? це, що я не можу зрозуміти

а що змінюється від того, ін'єкції, корекція і parzializzato? рухаються разом?
    Востаннє редагувалось leandro89; до 01-03-2014 09:21

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    ок, погоджується, змастити і передбачити, отже, правильно?
    потім на карті і в табличній однієї мев 17 я повинен зустрітися з значення уприскування незначні піднятися навантаження/дросельної заслінки і оборотів, правильно?

і заздалегідь, а? ранги дають окуляри справжні? на рис. 17, що я повинен читати? значення вище піднятися навантаження і оборотів або менше?

зазвичай має бензиновий двигун працює з anticpi-й? розслабтеся на високих і pi? тості до низькими цінами, щоб зробити її більше? готовий... чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я nn розумію, як роздати градусів заздалегідь!! як їх розрахунку? системи dell дати очки в мінус, щоб відгодувати варто анке для bosch me 7.4.5?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я nn розумію, як роздати градусів заздалегідь!! як їх розрахунку? системи dell дати очки в мінус, щоб відгодувати варто анке для bosch me 7.4.5?
    Якщо я не кажу, лайно, цифри, які ви бачите в таблиці, відповідають своїм градусів заздалегідь. Дати очки в мінус для змащення слід застосовувати і для мене 7.4.5
    Від матвія

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •