привіт, хлопці, я знаю, на жаль, що в зіставленні на бензиновий двигун мало робить і нічого. якщо не змінюються, різних деталей, таких як розподільний вал, впускний вуглецю, каталізатора і так далі. ? блок управління, оригінальний..., що обмежує від оригіналу? про те, що ви можете? втрутитися, щоб дати пі? brio?
на 2-тактних зміна сумішоутворення і вперед, вони досить гарні результати, на 4-тактний, я думаю, а тому.
наприклад просіювання через різні карти оригінальні авто бензин, з титаном і 2001 році, я побачив, що ін'єкції піднімається, але н руки, які піднімаються обороти і відкриття дроселя... і горе, якби не було так ідеально... а заздалегідь варіюється по-різному... навіть якщо обороти низькі, якщо, звичайно, він менше (передоплати) і agiri високі pi? (відкладено)
ідеальний...
які % у пу? втрутитися і скільки оборотів?
наприклад, якщо ви товстий, p? ви не повинні більше продуктивність і колегою під? р? заздалегідь?
проблема ?: вас, як правило, як змінюються ці значення?
наприклад, я помітив, що моя машина до 2500 оборотів в хвилину scoppietta... після ні... напевно я очікую, читаючи карту, що значення випередження уприскування і не піднімаються з кривою лінійний, але дуже раптова вище це значення (хоча мій двигун ? vti на заздалегідь змінної я вважаю, вище 2500..)
насправді вище 2500, здається, як прокинутися...
коротше кажучи, я хотів би обговорити "p"? по темі.
мій автомобіль ? міні r56 колесо. двигун 1.600 120 к. с... той же ds3 207 vti і 208 1.600, щоб зрозуміти і багато інші групи psa зроблені після 2007 року