Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
дякую
Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
дякую
я на 147 я не повинен робити нічого особливого. після заміни картина, я використовував *********** для того щоб вирівняти км.
в якості програмного забезпечення для?... не працює тому.. тільки вперед, тому, якщо ви берете рамки з км > тих, які у вас в ecu не зробите.
в моєму випадку було добре, чому? екю повідомив 200xxx км і contakm він 110xxx....
Для основи або, що ви отримаєте програматор eprom, демонтуйте його e2p і перепрограмуйте чи є інструменти, які роблять з послідовного типу smook tool.
Для ecu не знаю, добре, якщо ви повинні зробити той же самий процес, щоб зняти e2p, чекає експерти
Але не се в бік зробити від розетки бд?
з кабелем куріння ви їх спокійно рамках, то для вирівнювання безконтактними вам знадобиться комп'ютер, діагностики або *********** чи багато інші торговельні поставки
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ