Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

читання ford focus 1.8 dci delfhi

бонджорно всім слід прочитати і, можливо, навіть писати в послідовний ford focus 1.8 dci delfhi,оскільки у мене ніколи не роблять ці машини я можу читати і писати спокійно в послідовний чи є якісь застереження?тип кодування форсунок і т. д. інша справа від схема підключення я бачу, що в блоці управління двигуна для управління форсунок,але є два екю окремо або і все це інтегровано в одну??дякую........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    хлопці, блоки управління, два управління двигуна управління вприскування дизельного палива і останнього' несправний??sirovina, як правило, або не ronbono коли-небудь??ви можете відкрити, щоб контролювати або збиток?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я ці машини не знаю, скільки їх у мене зроблені, і всі послідовні,не мають проблем, як правило,
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    я ці машини не знаю, скільки їх у мене зроблені, і всі послідовні,не мають проблем, як правило,
    привіт вибухнути або я намагався прочитати gallov2 клон, але нічого не читає!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    ви зробили процедуру, яка говорить вам,що потрібно, щоб включити режим читання,тест pi? тільки іноді буває, що не відкривають їй rel? зв'язку,подивитися, що, коли йде спілкування, для читання ви повинні почути звуковий сигнал
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    я роблю ecu id потім каже мені: "вимкніть запалювання ви бачите зелену лінію, яка йде дуже швидко, потім каже мені:" увімкніть запалювання, але нічого! чи намагалися кілька разів, потім або випускати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    знижує pull-up і покладіть vel мінімальний, раджу тобі зняти вентилятори, так як починаються, так і на читання і запис.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    знижує pull-up і покладіть vel мінімальний, раджу тобі зняти вентилятори, так як починаються, так і на читання і запис.
    привіт!!!!!
    що значить, знижує pull-up і mtti vel до мінімуму вибачте і дякую!

хлопці, у мене питання, а можна, зробивши неправильне відображення, тобто, наприклад, тиску в рампі машина їде у recovery, може бути, тиждень, завжди в іншу, і ніколи не можливо??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    як правило, паритет? умов, cio? температура і "навантаження на двигун", якщо ? зроблено погано карта повинна йти завжди у recovery... пошті карту, на питання інакше ? трохи важко допомогти вам.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт dvdtuning,на жаль, намагався прочитати півень v2, але я не можу, не знаю чому!!а я теж думаю, що якщо це була проблема, карту буде робити це завжди.....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •