привіт всім, я закрив egr на моєї машини, слідуючи схемами, відділу, я хотів би знати, якщо хто-то і так ласкаві дати мені поглянути на файл, щоб перевірити контактні адреси праві, і якщо я добре закрита. Спасибі тим, хто мені допоможе.
привіт всім, я закрив egr на моєї машини, слідуючи схемами, відділу, я хотів би знати, якщо хто-то і так ласкаві дати мені поглянути на файл, щоб перевірити контактні адреси праві, і якщо я добре закрита. Спасибі тим, хто мені допоможе.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-10-2012 в 10:40
як ніколи мені ніхто не відповідає??? дякую
Зараз я не маю можливості, якщо у вас є терпіння до завтра, дам вам знати.
привіт, звичайно, був уникнув обговорення,то перша перевірка це нормально, але ви повинні переглянути за даними управління, тому що це не добре.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
не дозволено завантажувати файли.... але перша перевірка його треба привести до нуля, а другий -1.... не 0
привіт msport, ви могли б пояснити краще, я скопіював в точності, як було описано в розділі костюми
я змінив це зараз, добре чи ні, я краще також контактні адреси. дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-10-2012 09:17
я у мене як і раніше дозволено завантажувати вкладення.... 2 panettono ви бачите добре spungando 32768... завис над мишкою ви повинні побачити їх в десятковій поверх першого панеттоне 0.... вище, на другому -1 або краще.... де були panettoni....
Є два panettoni, щоб довести до нуля. Перший ? ок. Другий не торкнувся, а ? адреси 0D5340 - 0D536A
отже, хлопці, ми не робимо плутанини,перший приклад, як вже сказав, це було добре, перший елемент управління, а другий був майже ідеальним, але він був не ок,в останньому прикладі замість я побачив, що перша перевірка і' ок, а другий не ти поклав-орі, але і залишався невеликий мод на те прости орі другого елемента керування, а потім встановіть прапорець праворуч поряд з 8bit там де написано +/- на даний момент всі карти переміщуються в мета екрані, і контроль стає видно, і перший, і вибрати з 0D5346 в 0D535E саме на ці адреси, на даний момент повторний набір поле, обраному +/- і всі карти, ви rispostano вниз,як на початку, тепер і ви можете вибрати m в нижньому регістрі і управління " чудово скидається, насправді, якщо riselezioni поле +/- подивіться управління ідеально в нуль, по-перше,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити, у разі, якщо випробування та місця, або якщо у вас є додаткові питання, а також запитати,хороша робота.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-10-2012 09:30
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]