Результати 1-4 з 4

Обговорення: Mini Cooper S 170cv

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, хлопці, цю карту я витягнув з mini cooper s, власник зробив деякі зміни на машини, видалення catalizatore, жокея змінені, інтеркулер плюс і карту, що вам місце:

я не оригінал для порівняння, я намагався зрозуміти, порівнявши його з іншим, і що я бачу ? катастрофа, що хтось має файли орі або щось знає більше? мене, може підтвердити..

Додам, як сказав клієнт вашого автомобіля встановлені свічки запалювання з титану, і він явно пилоподібного два з них, споживає набагато більше? оригінал..
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 12:56
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    5
    На жаль, я не можу читати карту, і тим більше розміщати, що може нагадувати або бути орі, але сумніваюся я, якщо поставив шківи змінені відповідним чином допрацював схему спалаху і розряду, тепер я думаю, що пізнання ? зроблений він на карті? 2) прокатне в школі, і тому міг бачити scalarit? потужність? 3) чому? свічки титану, якщо потім розпилив 2? Я передбачаю занадто багато живлення smagrita у тебе вище середнього, і він cappellato conil каталізатор, де svuotandolo не зробив нічого, що render + ****** розвантаження ergo в результаті евакуації з газу дуже різка. В короткостроковій або, можливо, bucaggio поршні, в результаті чого прокляття всіх святих в календарі, а хто aggiuster? перетвориться? також на сторінках ( я кажу календаря) + разів. Вибачте мою lungaggine.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, цю карту я витягнув з mini cooper s, власник зробив деякі зміни на машини, видалення catalizatore, жокея змінені, інтеркулер плюс і карту, що вам місце:

я не оригінал для порівняння, я намагався зрозуміти, порівнявши його з іншим, і що я бачу ? катастрофа, що хтось має файли орі або щось знає більше? мене, може підтвердити..

Додам, як сказав клієнт вашого автомобіля встановлені свічки запалювання з титану, і він явно пилоподібного два з них, споживає набагато більше? оригінал..
    Могли б ви дати деяку інформацію про тип ecu і їх характеристики.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    головна карта уприскування, мені здається, трохи похмурий, ніж у механічних змін, перерахованих

карту уприскування не вистачає

карту заздалегідь ? дістанеться в перебільшеною формі, але слід залишити оригінал, чому? не робить там? що говорить ecm

висока зміна карти я навіть не знаю, що служіння ;-)

Правильну карту передоплати ? чіпала так, однак, ПЕРЕБІЛЬШЕНІ

карта щодо лямбда, не ? чіпала

карту метелики і обмеження ? оригінал

? були порушені на іншу карту марно, записано ecm

на іншу карту, що не треба чіпати, c'? точка призвели до нуля (!) у якийсь момент карту

Але не ви ? ще білизна поршень? :-D

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •