Результати 1-6 з 6

Обговорення: Несправність ABS Audi A6

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52

Несправність ABS Audi A6

Добрий вечір всім, сьогодні мені запропонували поглянути на ABS audi A6 ? від p? що при запуску видає помилку і залишається лампа горить стаціонарної і ABS не працює. В дилерській цього мій друг сказав, що потрібно міняти блок управління і насос в комплекті з notevolo розподілом дешевий cos? він сказав, забути, що так багато про них мало буде знесено.... (&#128541 cos? ви ? глянув на мене, і говорити з нами вона розповіла, що в представництві не мають навіть додається тестер, що вони хрестили відразу, блок управління abs, як педофілів....та! Мені це здається дивним... враховуючи мій великий невігластво щодо ви знаєте, скажіть мені, якщо на цю модель audi, у нього були проблеми на заводі чи при вас ? вже траплялося, блок управління ABS, який горить з вечора до ранку? Якщо ви в змозі виправити? Чи Можете ви дати мені кілька порад? Тепер чекаю, що мені залишити машину і просто не можу вам місце, DTC,
    Спасибі!

AUDI A6 2.5 TDI РІК 2002/2003
    Арт. ABS: 8E0 614 111 AH (реф. audi) bosch abs 5.3 (повинні) з ASR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я з А6 3,0 або мав неприємності з датчиком кута повороту..
    посилав в несправності ABS і т. д..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    багато разів реле головна зависає, спробуйте дати йому два удари з macchian в рух подивитися, якщо ви, підуть і спробуйте встановити на нуль l помилка!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    ...подивитися, що ті мають блок управління окремо.... її знайшли під килимом переднього пасажира ... і на 90% c'? води !!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    A6 2002 року??? Не ? той, вбудована під насосом??

Таким чином, проблема ? тільки насоса... Я спитав, аби знати, якщо проблема відома. Враховуючи, що на мого друга, вони навіть не напали на метр. Працюю на важкі, середні і легкі (і дороги роблять) не мені ? коли-небудь змінитися група абс, якщо між ними не був з кузовів незабаром зрозумів, що зварила, не прийняти відповідні заходи обережності!! На важких буває так, що ol група EBS ви пошкодили оскільки модуль гальмування електро-пневматичний конденсату з цистерн повітря intacchi різних датчиків тиску всередині нього. Але на ці моделі ABS ні, я ніколи не стикалися з проблемами, актуальними. Спасибі всім.. Якщо хто знає, дати мені інші прямі проведе роботи? спробувати... Тим часом я роблю перевірку, що ви мені сказали... Але блок управління ABS під iedi пасажира не знала про існування! Ще раз спасибі!!
    Востаннє редагувалось leandro89; 11-02-2014 до 21:25

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Gi? успіх, що на цих a6. Ми замінили гідравлічного насоса dell abs. Пропоную підключити тестер vcds конкретного audi vw і проводити діагностику-й? можлива прокачування завжди з функція вказує на тестер "output test" і подивіться, що він говорить вам, або, принаймні, якщо вам вдалося потрапити в діагноз.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •