Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Mercedes A-Class помилка P2084 після DPF-EGR off.

Привіт,
    після Defap і EGR off , автомобіль в заголовок (З BOSCH EDC16C32) типові помилки P2084 з recovery. Я спробував очистити DTC, але, перш ніж переписати я хотів думка, що знає більше за мене. Я не впевнений, що достатньо приховати DTC ECU. Можливо, що Defap не була виконана добре? Я використовував програмне забезпечення, а потім репетирували "в руку" на основі іншого файлу відредаговані і перевірені раніше.
    Додаю ОРІ, mod 1 із помилка і мод 2.

Заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    помилка стосується датчика температури, я не знаю, якщо, знявши dtc машина виходить з recovery, не думаю, не знаю, що sw це було зроблено і файл, в деяких можна відключити всі датчики, а інші хочуть їх нападу, я, щоб не замінити датчик то відключений і я поклав гарний опір таким чином, щоб температура виявиться навколо вас 70-80 градусів, у будь-якому випадку ви можете спробувати зробити dtcoff або відірвати датчик.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Барі
    Повідомлення
    11
    На Mercedes, це сталося і зі мною . Друг зробив мені файл з *******ч і я вирішив проблему .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    ОК Бос. А поки спробую відключити датчик і повторити файл.
    Звичайно, з хорошим програмним забезпеченням вирішити , але я хочу спробувати без. з другої мод я бачу, що є дві точки змінені. Ні, я знаю, якщо один DTC, і інша switch-off.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •