Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

тих, хто використовує powergate мені пу? дати відгук?

я недавно продав powergate s II отримав це використовується і не використовувався.
    сьогодні я зв'язався з типом, до якого я продав powergate і каже, що не працює, каже, що не вистачає компонентів у відповідності з ним.
    я, чесно кажучи, не я ніколи не використовував його для читання/запису, я просто підключений до комп'ютера і запрограмувати, щоб побачити, якщо КОМП'ЮТЕР то викупив

він каже, що йому помилка: минув час очікування

у вас порадити мені з приводу цієї помилки?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    чесно кажучи, мені здається дивним, але вже, що він відкрито зробив неправильно,коли він був тут, на мені перевірено і працює,скажіть йому, щоб відправити його до alien і зробити це, перевірте на своїх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я знаю, що не повинен був його відкрити,gi? це ? крапку в мою користь. Моя проблема ? ke чувак, я відкрив спір з претензії на paypal, щоб отримати render гроші, і я не знаю, як рухатися. Він у скарзі написав, що відкрив тему і не вистачає частин...
    1 не повинен був його відкрити
    2, не ? технік alientech, щоб визначити, вистачає чи ні з частини.

Для мене це хоче, щоб хитрий, тримати інструмент і повернути гроші, paypal, що, звичайно, захист більше? покупці, що продавці

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тим часом я подзвонив в paypal, що мені сказали, що зараз вони тільки нагляд практиці, якщо термін повернення не дозволяється, серед нас приватні, і покупець виявляється в претензії, то їх буде оцінювати всі дані, включаючи те, що об'єкт був відкритий, і, може бути пошкоджений покупцем. а якщо вони будуть робити повернення грошей покупцеві, навіть якщо цей об'єкт ? був відкритий, і, може бути пошкоджений від нього, то в такому випадку, коли до мене повертається товар, в свою чергу, можу я відкрити скаргу на пошкоджений товар і не відповідає оригіналу, який я занурений, і, отже, вимагати повернення...

завтра подзвоню, перед alientech, щоб знати, що порода помилки ? той час закінчилося, і тоді я дзвоню йому, щоб спробувати зрозуміти, що він зробив
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    справді,спробуйте відчути себе чужий і зрозуміти, що відноситься до erore тим часом.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    помилка пов'язана з тим, що не були встановлені драйвери правильно, і SW не виявляє powergate.
    або він використовував ту версію SW

я подзвонив тип і каже, що він використовує win7 64bit, я на моєму ПК, я пробував і тестував з win7 32bit

сьогодні у другій половині дня сказав, що з цим впоратися? тест з win XP, і мені з цим впоратися? знати...і чекаємо, і бачимо...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    волхви не думаю, що не вистачає всередині компонентів, враховуючи, що ти ніби у вас видалені, те, що ви сказали, відповідає істині?, давно, мій друг, була така ж проблема, якщо вирішена з допомогою правильної установки на win7 32 біт.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    у цей момент, тому що не увійде в її комп'ютера з team viewer і встановіть ти за добро?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я її запропонував сьогодні вранці, до речі, техніків, alientech, мені сказали, що на 64bit просто зайдіть в папку установки C:\, увійти в папку і запустити файл драйвера ftdidriver.exe для запуску установки драйвера...
    в теорії я повинен зв'язатися з ним сьогодні у другій половині дня, якщо цього не робить, я називаю це в кінці дня, щоб спробувати вирішити

? дійсно дратує, що крім того, що продається об'єкт працює, ви відразу скаргу на paypal, де ризик, який ви берете гроші від продажу, я повинен також sbattermi, щоб вирішити проблему, хоча, якщо наплювати...

тим не менш, ви терр? в курсі, тепер спасибі всім

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ОНОВЛЕННЯ

я пов'язаний трохи назад з teamviewer на ПК покупця.
    проблема не ? у powergate, проблема ? що не правильно встановити SW і помилка в кінці установки.
    той КОМП'ЮТЕР ? старий catorcio з XP з пакетом оновлень 2
    і після завершення установки, які tendando потім відкрийте програму, ви отримаєте повідомлення про помилку "Додаток не правильно ініціалізації 0xc0150002"
    в якості подальшого докази я зробив, підключіть його до ПК з windows 7, то маємо скачав SW, і ми встановили і звичайно ж SW ? басейн без найменшої проблеми

Тепер він сказав, що andr? один з іншому пк і якщо вдається встановити його, мене відволікає спір на paypal
    мене щось дратує, чому? навіть якщо я довів, що проблема не ? приладу, але ? його ПК і SW установки він як і раніше не хоче, щоб я зняти заперечення
    я точки portiamola до дна, я впевнений, що з доказами, що я надати paypal спору німецькою, а я

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •