Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Шукаю Файл Ori Mercedes A 170 Cdi E2 Bosch Edc15C5

Привіт всім, як випливає з назви, я шукаю файл золота для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і в даних ecu з galletto v2 v53 мені тільки наступний код ecu (0275459632

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Вас не закон? .... Я купив і читати на наступному тижні... якщо збігається тобі надішлю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    тест це ...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав chiptuning.cro Visualizza Messaggio
    тест це ...
    Спасибі chiptuning pro, але ви думаєте, що це екю, я можу тільки написати її??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Спасибі chiptuning pro, але ви думаєте, що це екю, я можу тільки написати її??
    Ви впевнені, що це EDC15c5? подивіться, що монтується перший ряд Класу A, старої..
    однак і ви можете спокійно читати..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав spiki_x Visualizza Messaggio
    Вас не закон? .... Я купив і читати на наступному тижні... якщо збігається тобі надішлю
    Привіт проблема ? це практично я йду на " вибрати драйвер і у мене є два варіанти для a-класу mercedes з edc 15c5, а інший з edc15c6 і дані ecu мене змушує їх робити тільки з edc 15c5 тому там не йде дощ, що ви на ecu писати то практично тільки факти, дані в ecu матчі вентилятори, і я, витягнувши вилку таким чином, що ви не знижує напругу, бо як тільки я пішов з інструментом півня, щоб почати читання програма ж, як я сказав, вимкніть і знову ввімкніть запалювання і зняти вентилятори, тому там робили? я ок і я йду вперед, але мене не запускається lettura.......... Власник сказав мені, що машина з німеччини імпортований тут, в італії, і, між іншим, йому було вкрадено, а потім один раз знайшов вироблено перевірити mercedes, а самі сказали, що злодії після того, як вони ribatutto номери шасі вони замінені двома блоками управління, один для управління двигуном, а інший-завантаження для використання з іншими ключами, що дуже дивно навіть, чому? достатньо внести просте scodifica....Тепер я не знаю, якщо власнику вони сказали це дурниця, або я не знав, пояснити йому, але справа в тому, що для того, щоб написати цей ecu ? нормально, що не мені, обличчя і читати треба тільки scriberla?? Якщо в програмі пункт докладніше c'???? І тоді ж я забув, про info нижній selenzionando driver 1.6/1.7 cdil bosch edc15c5 E2 c'? написав edc16c5 тепер може бути ? помилка мова, інструмент чи ні, не знаю, але хтось з вас півень v2 він ніколи не зустрічаються певні проблеми з читанням файлу??? Що має бути 512 кб, якщо я не помиляюся, чи ні? Пу? бути, що деякі ecu в цій же родині, і на ці автомобілі роблять тільки писати і читати в послідовний?

Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви впевнені, що це EDC15c5? подивіться, що монтується перший ряд Класу A, старої..
    однак і ви можете спокійно читати..
    А ти пробував прочитати? цих, які збирають edc15c5? 29f400 bl, мені здається????
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 16:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    я зробив близько 4 років тому' і' я написана і прочитана з галло-1250

Mercedes A170.JPG

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав chiptuning.cro Visualizza Messaggio
    я зробив близько 4 років тому' і' я написана і прочитана з галло-1250

Mercedes A170.JPG
    Але в той же час мені здається неможливим, що з півень v2 v53 випробувано в bdm в jtag в послідовний в can, а в kline досі ніколи не проблема, це мене не змушує читати, мені здається, абсурдно, і в будь-якому випадку буде? деякі помилки не pensoi, що взяли блоку управління, - й? старий цьому розділі встановлюються версії, які повинні були встановити замість edc 15 c6, а edc15c5? Чому? машина ? 2004 року і є проблеми в цьому??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    А ти пробував прочитати? цих, які збирають edc15c5? 29f400 bl, мені здається????
    Кілька тижнів тому з вентиляторами м'яч читання, а потім позбавлений розетки, вентилятор і написано все ОК..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Кілька тижнів тому з вентиляторами м'яч читання, а потім позбавлений розетки, вентилятор і написано все ОК..
    Навпаки, edc15c5 або c6?? А без зарядного пристрою напали?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •