Привіт всім, як випливає з назви, я шукаю файл золота для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і в даних ecu з galletto v2 v53 мені тільки наступний код ecu (0275459632
Привіт всім, як випливає з назви, я шукаю файл золота для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і в даних ecu з galletto v2 v53 мені тільки наступний код ecu (0275459632
Вас не закон? .... Я купив і читати на наступному тижні... якщо збігається тобі надішлю
тест це ...![]()
Привіт проблема ? це практично я йду на " вибрати драйвер і у мене є два варіанти для a-класу mercedes з edc 15c5, а інший з edc15c6 і дані ecu мене змушує їх робити тільки з edc 15c5 тому там не йде дощ, що ви на ecu писати то практично тільки факти, дані в ecu матчі вентилятори, і я, витягнувши вилку таким чином, що ви не знижує напругу, бо як тільки я пішов з інструментом півня, щоб почати читання програма ж, як я сказав, вимкніть і знову ввімкніть запалювання і зняти вентилятори, тому там робили? я ок і я йду вперед, але мене не запускається lettura.......... Власник сказав мені, що машина з німеччини імпортований тут, в італії, і, між іншим, йому було вкрадено, а потім один раз знайшов вироблено перевірити mercedes, а самі сказали, що злодії після того, як вони ribatutto номери шасі вони замінені двома блоками управління, один для управління двигуном, а інший-завантаження для використання з іншими ключами, що дуже дивно навіть, чому? достатньо внести просте scodifica....Тепер я не знаю, якщо власнику вони сказали це дурниця, або я не знав, пояснити йому, але справа в тому, що для того, щоб написати цей ecu ? нормально, що не мені, обличчя і читати треба тільки scriberla?? Якщо в програмі пункт докладніше c'???? І тоді ж я забув, про info нижній selenzionando driver 1.6/1.7 cdil bosch edc15c5 E2 c'? написав edc16c5 тепер може бути ? помилка мова, інструмент чи ні, не знаю, але хтось з вас півень v2 він ніколи не зустрічаються певні проблеми з читанням файлу??? Що має бути 512 кб, якщо я не помиляюся, чи ні? Пу? бути, що деякі ecu в цій же родині, і на ці автомобілі роблять тільки писати і читати в послідовний?
А ти пробував прочитати? цих, які збирають edc15c5? 29f400 bl, мені здається????
Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 16:01
я зробив близько 4 років тому' і' я написана і прочитана з галло-1250
Mercedes A170.JPG
Але в той же час мені здається неможливим, що з півень v2 v53 випробувано в bdm в jtag в послідовний в can, а в kline досі ніколи не проблема, це мене не змушує читати, мені здається, абсурдно, і в будь-якому випадку буде? деякі помилки не pensoi, що взяли блоку управління, - й? старий цьому розділі встановлюються версії, які повинні були встановити замість edc 15 c6, а edc15c5? Чому? машина ? 2004 року і є проблеми в цьому??