Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49

Обговорення: bosch me 1.5.5

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

bosch me 1.5.5

всім привіт, сьогодні після різних перипетій я зміг зрозуміти, який блок управління montasse моєї gtv 2.0 ts 155cv 98 (я не розуміла, що між мною 1.5.5 і мене 7.3.1), і мені вдалося знайти також орі з hw і sw рівних мої англійською сайті(як я зрозумів, що мене 1.5.5 ви можете тільки писати, але не читати (за винятком, якщо ви не пішли в boot режим в школі)). однак я хотів би тільки прості роз'яснення:
    1) коли я йду, щоб поповнити картку, я можу caricara не поставити в boot??cio? навантаження з коня, і кинути його всередині???
    2) друге, що я знайти файл.ОРІ, коли я кладу драйвера на ecm говорить мені, що я повинен scodificare та кодування BIN>BCP. тільки, що те, що я помітив цей файл.орі не scodifica максимум можна перекодувати у BIN. те, що я думав ? робота на мене орі;коли закінчите, за винятком випадків.MOD, а потім codifico.правильно??? коли я збираюся поповнити, так що я повинен поповнити кодований файл BCB і не класичний МОД, чи не так??? спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    skizzo не по злобі, але ви повинні пройти, перш ніж в спеціальному розділі, щоб познайомити вас,знайдіть нижче посилання!!

http://www.professionalchiptuning.ne...e-Introduction
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    спасибі, що нагадали....я все зробив ...дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт Skizzo, ваш ecu ви можете писати і читати спокійно від k-line, посилання і прості..
    просто зніміть кришку роз'єму, підписаної на блок управління двигуном і мостами pin-код 10 в позитивні ( у рамках вимкнений), якщо pin-код 10, не ? цього немає проводів, введіть наконечник всередині, а якщо є ponticellalo на позитивний +12 cos? робимо поклав ecu в режим завантаження, і ви можете читати і писати ( для запису повинен бути в boot) спокійно від розетки діагноз..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    коли я посилаю в boot mode і пишу я залишаю гребінь В басейн з pin-кодом від 10 до 12 v, або я повинен inventami щось, щоб відправити pin-код, 10-12в, залишаючи гребінь пов'язано??у будь-якому випадку я зробив би запис з galletto 1260....дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    коли я посилаю в boot mode і пишу я залишаю гребінь В басейн з pin-кодом від 10 до 12 v, або я повинен inventami щось, щоб відправити pin-код, 10-12в, залишаючи гребінь пов'язано??у будь-якому випадку я зробив би запис з galletto 1260....дякую
    +просто зняти кришку рето гребеня роз'єм і ne pin 10 вставте наконечник, підключивши його до позитивних залишаючи обидві гребінки прикріплені до Ecu

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    +12в можна взяти від того, де я хочу?? Дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    +12в можна взяти від того, де я хочу?? Дякую
    ви де хочете.. я зрозумів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    ідеальний ставлю в boot mode, і я навантаження мій мод-файли, перетворені в bcp....
    що стосується читання блоку управління,я читав, що ви не могли інакше-вільний....
    дякую дійсно!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ідеальний ставлю в boot mode, і я навантаження мій мод-файли, перетворені в bcp....
    що стосується читання блоку управління,я читав, що ви не могли інакше-вільний....
    дякую дійсно!!
    хто сказав, що зависає, я partirei з вашого файлу, орі і не caricherei один взяв в мережі, якщо ви повинні поставити в boot стільки коштує зробити читання не вірите
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •