Результати 1-9 з 9

Обговорення: Scodifica iaw 16f

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75

Scodifica iaw 16f

Добрий вечір, я хотів би знати, якщо можна scodificare один iaw 16f, не вносити процес з eprom 27c512.так як зараз є тільки один carprog, і я не можу писати на цій eprom.
    Якщо ви з якоїсь компонент ви йдете працювати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    ми працюємо на мікро інтерфейс визначає ... car prog клон ? якщо клон не зробити нічого, принаймні, що ми зробити деякі зміни !!!! ви повинні озброїти упа отпаять мікро запрограмувати з файлами завдань і risaldarlo і готово !!! сказати, здається, простий, але щоб зробити це, потрібна велика спокій-це, перш за все, багато терпіння ,інтерфейс специфікація займає 5 хвилин .я сподіваюся, що було ясно,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Ви carprog клон, але якщо я взяв в інтернеті, але я продав магазин, який продає багато цих клонів, і що б він працював сам, тому я припускаю, що, можливо, вже були внесені зміни до...ви можете сказати мені, що ви розумієте ? Не riasco читання мікро ?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    ну, це крім, що ви не можете читати без пам'яті, або майже, але якщо його відкрити, подивитися всі зроблені зміни,.... якщо перейти на сайт тобі показує

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Тоді, я думаю, були зроблені, тому що досі не дав мені проблеми...***** unque хтось так ласкаві, postarmi файл immo off для цього ебу...наперед дякую

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    навіть якщо qualquno вас посаду, не думаю, що ви можете читати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    доброго дня, в мережі можна знайти кілька схем, щоб побудувати спеціальний інтерфейс, а також sw з цим устаткуванням це займає 2 хвилини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав tecnoecu Visualizza Messaggio
    доброго дня, в мережі можна знайти кілька схем, щоб побудувати спеціальний інтерфейс, а також sw з цим устаткуванням це займає 2 хвилини
    оплачені витрати з доставки mandamela я тобі привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    оплачені витрати з доставки mandamela я тобі привіт
    Спасибі alex68, але не річ, так що можете розраховувати на нас, враховуючи, що в майстерні, я на руїнах цих ecu було, щоб інна особиста річ, спробуйте її з carprog але, як кажете, ці екю тому, перед їх з іншими рішеннями.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •