Привіт, хлопці,
хто-небудь хоче дати йому в око і, якщо необхідно, дати мені дві прямі?
за умови, що двигун ? ori, крім DPF
Дякую
Привіт, хлопці,
хто-небудь хоче дати йому в око і, якщо необхідно, дати мені дві прямі?
за умови, що двигун ? ori, крім DPF
Дякую
Логіка карта неправильна...
Я б сказав, починати з нуля...
зміна потроху...
і зробіть тести...
Якщо ви користуєтеся драйвер зробити дуже мало...
загалом, звичайно, не небезпечно , можливо, тягнеться вгору , але я також працюю у нижньому , у вас авансові платежі, ori , може бути, якщо від одного погляду на damos ... ви знайдете і інші ,залежить від того, що ви хочете отримати, терміни inj є занадто високими , лім пара підлогова плитка не люблю, так, що пара не ? можете erogarla , вниз лім крутний момент, не ? відповідної запитом педаль, тиск в рай, я не рекомендую ніколи не перевищуйте максимальний тиск , але тільки, щоб компенсувати це , ви можете збільшити його на + під max тиск
привіт
я згоден з альфа jtd
я б здорове рослина
Обмежувач крутного моменту лопнув
запит крутного моменту не розумію, чому? редагувати таким чином (слюда змінити в частині під 40% педалі пам'ятайте, 8192 і перетворення аналогового цифрового сигналу, dell прискорювач).
ви торкнулися перетворення Нм IQ, якщо карти правильно, ви зможете уникнути!
Крок, ви можете почати з іп? вниз по часу уприскування!
око, що у вас вказано, обмежувач rail в залежності від Оборотів в хвилину.
Привіт
Хороша Робота
хлопці ? можливо, що з ecm titanium, не можу бачити цю карту ???
повернути педаль, поправляє трохи lim пара (навіть для мене занадто, фарфору) і докази... пошкодження не зробити...
насправді мод не має політики ні на що,кроком несуттєвими і карти суміжних кайфом.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
хлопці, але чи не краще було б вказати, як його змінити, вказавши, наприклад, максимальний крутний момент, що движок підтримує, вказуючи також, якщо є або немає карти пов'язані? звичайно, я не кажу, щоб його змінити, але направляти, то, очевидно, техніка кожного з них ? секретний і такою повинна залишатися....? я часто читаю відгуки, купити, не ? добре, не йде вона назад вказано....? думаю, що коментарі при собі...наприклад стільки часу, що на форумі я дізнався багато нового, коли я читаю теми, купити, але про те, як зіставити ніколи....або краще слідувати логіці..звичайно, я розумію, що зробити карту, хтось ні....але я думаю, що кожен, хто йде першим знала, що не отримає? карта безкоштовно....
тепер, що ви скажіть мені?
єдине, що я не знайшов і не знаю, чи він може служити змінити, і лім IQ.
я помітив істотні відмінності в краще obbassando лямбда.. але у верхній 233 зупиняється, я думав, що зможу тягнути ще щось.. але не знаю, як це, не палити, надмірно