Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 57

Обговорення: Bravo 1.4 Tjet gpl

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74

Bravo 1.4 Tjet gpl

Привіт, хлопці,
    дорогий друг у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з установки скрапленого газу; машина питання ? підключені і видалення каталізатора, скачати 198cv дерева, розраховані на роликовому випробувальному стенді гальмував.
    Карту тільки що завантажена машина йде добре і працює досить чистою, але проблеми виникають після декількох км використання в gpl, де я autoadattivit? ми робить перемозі, і машина, повернувши на бензин, починає кульгати і потужність ? безумовно, дуже обмежений.
    Ви зіткнулися з подібними проблемами інших tjet? ви знаєте, як вирішити?
    дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    звичайно, будуть помилки в карті, завантаженої...
    прочитайте його до кінця і postala...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    я не можу це читати, так як я ще не до приладів, точки ? що машина йде добре, коли на карту ? завантажена мало часу, а якщо крутиться трохи в снд і надання брудні, резюме, падають і навіть повернути бензин влада вирішує проблеми, а вирішує перевалка ж карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо система гбо ? походження, не повинно статися те, що ви описали.
    якщо завод ? застосовується після то ? цілком нормально, що відбуваються ці незручності, якщо завод не передбачає емулятор лямбды.
    тих, хто викликає проблеми, такі autoadattamenti паливної, пов'язану з тим, що його стехиометрической бензину ? 14,6, що gpl близько 16.
    є 2 кошти, одне з mappaatura з блоку адаптації
    іншого нічого не варто: необхідно чергувати роботу на снд з тим, на бензин.
    на практиці 2000-3000 км в gpl ( або 2-3 місяці) зробити повний бензину і випити все, перш ніж відновити gpl.
    це чергування також добре в форсунки, масло двигуна, клапани та гарантує довге життя двигуна

Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    я не можу це читати, так як я ще не до приладів, точки ? що машина йде добре, коли на карту ? завантажена мало часу, а якщо крутиться трохи в снд і надання брудні, резюме, падають і навіть повернути бензин влада вирішує проблеми, а вирішує перевалка ж карті
    я прошу вибачення, але я написав мого втручання, перш ніж читати ваш останній.
    з цієї ситуації я думаю, що там було написано щось не правильне відображення, що "стимулює" якийсь адаптації.
    у вас є помилки в діагнозі?
    Востаннє редагувалось leandro89; 12-12-2013 до 20:29

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    завод не ? - джерело ? один Tartarini.
    відключити autoadattamento означало б відключити лямбды?
    власник машини каже, що навіть повороту різний час бензин ситуація не змінюється (хоча це здається мені дивним)

(я прошу вибачення, з мод для подвійний пост, але я не читав останній sergiot)
    абсолютно не відображається, помилка в діагнозі
    Востаннє редагувалось leandro89; 12-12-2013 до 20:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    як виглядає проблема?
    я роблю припущення
    пу? бути, що в довідці з невеликим акселератора автомобіля залишається незмінним і замість того, щоб з дуже акселератора автомобіля відбувається при низькій потужності?

c'? також сумнівно, враховуючи приріст продуктивності, що складається, установка гбо ? може забезпечити достатньо палива.
    це питання я теж, до речі, benzina. від моєї інформації, форсунки по 150 к.с. може виробляти до 175-185 к.с., то стають недостатніми.
    змінив форсунок, щоб дістатися до майже 200 к.с.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    проблема полягає в тому, gpl ? мало важливо: якщо у снд машина не завантажити коней rullati до школи, не ? проблема.
    форсунки залишилися ті серії, машина монтує просто фільтр на панелі bmc, водостічна труба без каталізатора і картографії в питанні.

у довідці з невеликим акселератора машини "транспортних" і все, що газ не йде, те, що має піти. їй seghettamenti ви відчуваєте, навіть якщо газ повністю відкритим газом parzializzato.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    добре, що нам не важливий, але якщо система гбо ? регулюється добре, продуктивність повинні бути однакові, що на бензині.
    якщо ви робите акт віри, що блоки як адекватний результат,
    для комплектуючих, я маю на увазі, як форсунки, що турбіна.
    тоді ви повинні подивитися, чи що ? змінено карту. можливо ви можете попросити, щоб хтось допоміг.

я боюся, що ви пішли, щоб розірвати свою душу knock control

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    у gpl не йде, погано, але йде гірше, ніж на бензині: va журнал калібрування.
    для вас, як ви можете? після "зламаною душі" knock control?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    з зіставлення кут випередження запалювання

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді