Я відкриваю цю тему, через сумнівів.....що HW103 відрізняється від AW610 немає дощу, але що робити, якщо я пишу карту з HW610 на ебу з HW103 (або навпаки)?
Я відкриваю цю тему, через сумнівів.....що HW103 відрізняється від AW610 немає дощу, але що робити, якщо я пишу карту з HW610 на ебу з HW103 (або навпаки)?
якщо у вас hw610 робити сумісність? hw з різними sw ви можете scivere? ви пу? також блокувати замість того, щоб мій досвід, я спробував scivere в hw610 на hw103 і не мені і не вдалося у мене завжди заблоковані всі
Вони захоплюють в обох випадках.
m999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
З допомогою cdcmarelli ви можете використовувати функцію "клон ecu", як правило, я добре, коли я fiat ducati 5 РАНКУ або 59М
В принципі, не цікавить мене клонувати або інший, але зрозуміти просто, як ніколи ебу зависає, видно, що розмір карти в тому HW103 і HW610 має ті ж розміри.
У hw103 монтує процесор st10f168 в hw610 монтує st10f269, не сумісні.
отже, cos? ви блок? я знав, що з cdc marelli типу можна клонувати 59f з hw вище 100 з мікро-st168 в 5 ранку завжди ж мікро-і навпаки, також з 269 той, який встановлюється на автомобілі і перетворити на мотоцикл
Спокійноклонування ? можливо в таких ситуаціях:
- 59f => 5.9 М
- 5AF => 5AM
Потім, очі завжди на апаратній версії!!
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
У самому справі, 59F не може стати 5AF. І постійного струму marelli зупиняє і не змушує вас йти вперед, якщо знайти цю невідповідність.
Я йду OT я теж..............давайте забудемо все clonazioni автомобіль екю, в екю руху; me ne ? прохід-небудь під рукою, і врешті-решт дати проблеми типу не йдуть в діагнозі, ви не можете змінити CO і в залежності від діагнозу використовується visualizzavo частину початкового абревіатура ебу.
Виходжу з OT