Всім привіт ? кілька днів я намагаюся зрозуміти питання Tprot: від того, що я зрозумів ? захист для запису в послідовний для ecu edc17/med17(є інші??);цей тип ecu необхідно розглядати в boot за допомогою інтерфейсу, щоб прочитати пароль, а потім розблокувати її....cos? після того як ви зробили резервні копії, ви можете перевірити карти, послідовний....
? я не ? ясно одне:але в boot можу, а читати і писати всі ці ecu?потім tprot інструмент служить тільки для розблокування ecu серійний?
один ecu з tprot 10(до якого ми прийшли??) я можу зробити завантажувальний інтерфейс, який має, наприклад, тільки інструмент tprot8?
хтось може перерахувати все, що ecu в даний час в торгівлі, які були tricore і як вони зроблені?
я читав, що ці блоки управління (тоді може бути, що я помиляюся) є пароль потрібно змінити, і його можна записати після того, як в boot mode.. з якою hw б ви їй?
що пароль я знаю, і я також зрозумів, що з протоколом tprot різними інтерфейсами, ви можете розблокувати ecu, але я хотів би зрозуміти, якщо цей розблокування служить тільки для того, щоб зробити письмо в послідовний....або ? також необхідно, щоб запис в boot tricore,тому я не вважаю, що ви говорите, чому? розблокування ви робите саме в boot....
різних інструментів, які мають функцію tprot, ? функція, яка дозволяє прочитати пароль захисту ecu і дозволяє її писати тільки в boot без блокування, ця функція не йде, взятих на патч, який відключає antituning і дозволяє писати серійний номер ecu........я сподіваюся, що пі? ясно
тому, дивлячись на цю фотографію у додатку....я давав flash protected, це edc17cp14 я ще не розблокована нічого, але я читав і писав....так ? функція автоматичної?