привіт, хто-небудь знає ? можливо і зміна жорсткості рульового колеса в автомобілях, які мають електричний підсилювач керма? наприклад фіата, що в сіті ? можна налаштувати функцію city?
привіт, хто-небудь знає ? можливо і зміна жорсткості рульового колеса в автомобілях, які мають електричний підсилювач керма? наприклад фіата, що в сіті ? можна налаштувати функцію city?
ви могли б зробити,тому що ви хочете це зробити?
але він повинен залишатися постійно? або я можу його регулювати в залежності від швидкості
постійно,в іншому випадку ? модифікація дуже вимоглива
Зацікавлений я, щоб моя 118D E81, як і де треба втрутитися? З GT1 (діагностика SSS BMW), а потім INPA Ediabas не я ? можете зробити будь-який тип перемикання (принаймні скільки я бачив), тому я відмовилася *_*! Я хотів би також зрозуміти, як і що, якщо ? можна відкалібрувати датчик кута повороту рульового!
qulacuno а не знаєте, як зробити це зміна ? якщо ? можете на opel astra gtc 2007 року?
Залежить від авто, на деяких коробках керівництво ZF c'? гвинт, де він регулює жорсткість керма....
хто-небудь знає ? можна налаштувати також у тому, що 159 1.9 Mjet 2006 року?
grazieeee
я кажу з досвіду зробив...як, наприклад, група VAG через діагностичний кабель vagcom ? можна втрутитися на жорсткість рульового управління у версіях з гідропідсилювача рульового управління elettroassistita...