привіт, всі електрики в провінції риму, в даний час безробітний,звільнений за звільнених працівників в конц fiat
я думав, що я вже зробив слайд-шоу і я прошу вибачення і мені всі побажання на новий рік.
привіт, всі електрики в провінції риму, в даний час безробітний,звільнений за звільнених працівників в конц fiat
я думав, що я вже зробив слайд-шоу і я прошу вибачення і мені всі побажання на новий рік.
Привіт, ласкаво просимо на форум, dcci-й? info про вас, et?, як тебе звуть, і т. д..
Терпіння і чеснота сильних..
Привіт і ласкаво просимо
мене звати петро, мені 49 років tec перший ****llo і mecatronico, як нас називають зараз тимчасово безробітний, для звільнених з автосалону, де я працював, як вже казав, я не скористалися ні ліквідації, ні безробіття і, тим більше, я можу відкрити мою майстерню, тому що в останні кілька років мене зарахували в якості продавця автомобіля, а потім я втратив на мить вимогам, але я тримаю міцно, і я йду вперед.
це все, але якщо ви хочете знати просто запитайте
здравствуйте і ласкаво просимо петро,у вашому випадку, тримайся і йди вперед, не здаватися,пам'ятайте, після грози завжди виходить сонце!!![]()
![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ласкаво просимо на форум
Ласкаво просимо! У ці дні прокляті, c'? від страждати! Стисни зуби і ми сподіваємося, що хто-то ви покладете руку на совість! Вони зруйновані sti прокляті...(політиків, банкірів, професорів ...це довгий список)
ласкаво просимо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт і ласкаво просимо, вибачте, скільки вам успіхів і, сподіваюся, що вдалося відразу знайти іншу роботу!