Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48

огляд груп, підсилювач керма ellettrici.

Привіт, хлопці, я не знаю, якщо ? правильно розмістити це питання в цій частині форуму...а цікаво, тим, хто, можливо ? розбирається на info огляд керма електричні.
    Я хотів би розширити мою майстерню з цією послугою, але я не знаю, з чого почати. C'? хтось пу? дати пораду? Просто замініть датчики крутного моменту й за допомогою прямокутний кронштейн?
    Прошу вибачення у модераторів, якщо ? помилився розділом.
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав Omt Visualizza Messaggio
    Просто замініть датчики крутного моменту й за допомогою прямокутний кронштейн?
    Тут я б щось сказати. Як ? можливо, що багато колег збирають sti благословенні датчики крутного моменту без маркер ( кажуть мені, що c'? метод) і чи це нормально?

Я ніколи не ставлю замінити датчики sti, чому? я знав, що це було необхідно маркер, але, розмовляючи з колегами, я виявив, що всі вони замінюють і на 10 тільки 1 має прямокутний кронштейн. Тоді мені s? що не ? так? потрібно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Точно, в майстерні, що я вказую, я бачив багато разів міняти датчик крутного моменту на групи fiat, не використовувати маркер.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    насправді ви можете? змінити без маркер,ви можете? зробити до школи, я на машині,просто знати, як правильно!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Датчик, кута рульового управління, виконавши дії, підходить, до речі, досить банально, ви не маркер, робити вирівнювання після діагностики. Прямокутний кронштейн написати "p"? час, що знаходиться побачив, що c'? також тримач, щоб встановити його...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    коли в горах завжди поза межами центру, просто centragli з діагнозом, зробив процедуру кілька разів, у мене ніколи не було проблем, тільки на opel мені довелося повторити операцію 3-4 рази, потім він узяв, і dignosi, який говорить йому, де стоїть нуль,
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Мій brain bee і delphi не робить... Sar? тепер rottamarle?.? Вас, які ви використовуєте texa?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    bosch робить'!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я зробив багато для fiat punto і panda тільки датчик. Просто змонтувати їх з клямкою, а потім центр з діагнозом після установки і все. Використання bosch, і у мене ніколи не було ніяких проблем, якщо не кілька разів, що як тільки ви на мотоциклі рульове колесо повертається до упору поодинці, просто, що хтось тримає і в той же час він скидає з діагнозом.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Відмінні поради... приємно чути! Спасибі всім

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді