-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
віллем на Windows 7
Привіт, хлопці , я кілька програмістів, в тому числі і віллем, які я використовую вже кілька років і, що підряд, як годинник.
Я поміняв КОМП'ЮТЕР, і я перейшов на Windows 7 ....... але програма в моєму розпорядженні помилку "Privileged"
Хто з вас не має програмного забезпечення willem для windows 7 ??? Я хотів би уникнути того, щоб встановити віртуальну машину тільки для віллема.
Заздалегідь спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
70 відвідувань навіть не відповідь ....... можливо, що ніхто не має willem тут ?
-
використовуйте його з XP 32bit
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
та нормально , я знаю, що працює з XP 32bit ...... але з-за цього , має працювати, а на windows 7 32bit!!!! 
я не миха величезне бажання принести за пк спеціально для willem .... не має сенсу (я навіть ще 1 програміст)
-
встановіть подвійний S. O.
у willem на seven не працює.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
це arrendevolezza мені не подобається ................ я повинен знайти спосіб змусити його працювати.
до речі, встановити весь S. O. тільки willem залишається для мене річ абсурдним, як встановити віртуальну машину тільки для quello............. в даний час роботи, cos? але мені не подобається.
тепер вивчення ситуації, між тим, я знайшов це:
посилання видалена
йому willem на seven працює...... навіть 64-біт
Востаннє редагувалось leandro89; 19-02-2014 до 20:26
-
Може бути, він працює, якщо він має паралельний порт, рідний...
але, якщо ви покладете слот з паралельного... мені на seven не працює..
і я зробив всі докази справи...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
чекає, за те, що я знаю відповідь: гніздо паралельного порту не blockquote? ніколи з віллем , ні на seven ne в іншому місці, чому? ? тільки один віртуальний порт LPT для друку ...... у той час як віллем хоче адреса IRQ для паралельного порту-реал (lpt1) . Перебуваєте в продаж, але стоять дорогі , слоти, які мають цей функціонал. Ті, дешеві все з емуляції віртуального паралельного порту.
-
на xp порт pcmcia паралельно працює...
але seven немає...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
альфа, але ви говорите те адаптер ??
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-