Результати 1-9 з 9

Обговорення: p 3021 golf4

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

p 3021 golf4

привіт всім форумі в мене проблема на vw golf 4 tdi насос форсунки 115cv двигун ajm рік 99, дефектів виявлено не запускається спорадичний характер і тимчасового, dtc активних, виявлені p0321 вхід обертів сигнал невірний код vag 16705, тести були наступні заміни датчика джині колінчастого вала проблему не вирішено,справив заміну проводки від ecu двигуна, датчик оборотів проблема не вирішена,
    моніторинг меандр при неможливості запуску двигуна ? цього я бачу спини діагностики ampiazza і форма є такими ж, як, коли, я думаю, що аномалії в фонического колеса, але я зіткнувся на осцилограф після матчу машини і досконалим, вимкнути, перейти до відродження, і не підуть, закрийте рамках riprovi, а частину я не знаю, що риб висіти, я думаю про те, ecu двигуна, але тільки в якості останньої інстанції, який-небудь пораду чи порада ? добре приймає
    заздалегідь спасибі.
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    коли машина і мотоцикл гарячої дивіться, якщо з одного удару в проводці акселератора сильніше macchiana вимикається..якщо ви....колесо і '!ви пробували подивитися, якщо sie вільно з викруткою!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт legendarislave, мені ? довелося гольф, замінивши датчик частоти обертання, робили це однаково після pi? за тиждень випробувань осцилограф etc.. я risostituito датчик оборотів.. проблема вирішена.. був датчик обертів нове, що difettava однаково...
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    спасибі, хлопці відмінні поради маяк " докази від вас, описаних і я оновлю

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    контролює стан акумулятора і, особливо, в "пусковий струм стартера"....
    і ще більш важливо перевіряти стартер....
    мені ? довелося ж проблема....
    у практиці був стартер зношений, ****llo щітки, яка поглинала багато струму privandone одночасно до ебу відповідний сигнал датчика частоти обертання....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я підтримую пропозиції колег, які мені передували, і ще додам : при перевірці колесо, також перевірте відстань між датчиком і колесом, а якщо колесо ? об'єднує.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт legendarislave, мені ? довелося гольф, замінивши датчик частоти обертання, робили це однаково після pi? за тиждень випробувань осцилограф etc.. я risostituito датчик оборотів.. проблема вирішена.. був датчик обертів нове, що difettava однаково...
    І ви! у мене є запасний працює на 100%, щоб зробити тести, як.

У мене був гольф, що в основі того, наскільки швидко я, ключ в дорогу чи ні. неймовірно, але це був датчик обертів

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    проблема вирішена, спасибі за всі цінні поради, змінилася акумулятор і відремонтувати стартер помилка не з'являється більше,манро ти прийняв в повному обсязі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    вітаю!!!!!
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    контролює стан акумулятора і, особливо, в "пусковий струм стартера"....
    і ще більш важливо перевіряти стартер....
    мені ? довелося ж проблема....
    у практиці був стартер зношений, ****llo щітки, яка поглинала багато струму privandone одночасно до ебу відповідний сигнал датчика частоти обертання....
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •