Привіт, хлопці, як я вже? accenato адміністратора пару днів, що я ставлю його на ноги керівництво по використанню dell' осцилограф в нашій галузі. І перший уривок, який я хочу поставити цю буде? завершено ? розширена p? (на цю тему було б сперечатися до нескінченності). Я прошу вибачення, gi? заздалегідь, щоб всі mostrosit? робили
? для форми-демонстрації, але, на жаль, мало часу ****** що мені залишається ? точно мало... я хотів Би доповнити його ще збір oscillogrammi, різних порівнянь, і oscillogrammi, які виділяють поширені проблеми ? не про системи електронного управління (я p? в моїй базі даних) . Ідея мене ? прийшла в голову кілька днів, f?, коли після запиту на допомогу з боку мого колеги, з великою (досвід), але незабаром звикли до діагностики систем електронного управління сьогодні , він попросив у мене руку, щоб використовувати осцилограф, який був в майстерні. Ці зробив мені приходять на розум кілька епізодів, які я бачив в минулому з боку деяких колег, у яких діагноз був відображений у спосіб емпірична і часто з методикою (ми змінюємо частини, так рано або пізно вискакує). Завжди пі? вважає, що indispensabilit? інструмент в будь-якій майстерні, ? мені здавалося, я досить добре поділитися тим, що я дізнався досі.
Ps.. я навіть Не знаю, якщо це ? той розділ, де розмістити, тому прошу адміністратора, щоб мати, як вони вважають за потрібне. Хто-б якісь сумніви або perplessit?, ? хотів дати мені руку ви не витягніть назад.