Результати 1-7 з 7

Обговорення: програміст EMP20

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76

програміст EMP20

всім привіт.

хто-небудь знає такий програміст?? ? "needhams".

там я граю десь тиждень: на початку змусив мене страждати, щоб знайти програмне забезпечення, щоб зробити це піти на XP, побачив, що програмне забезпечення, оригінальні були, був дискети....але зараз працює.

? програміст досить застарілою, спілкується через двері "принтер". я хотів би використовувати його в пк, не цей порт і зробити там? я хотів би купити USB-адаптер. Ви знаєте, якщо це рішення blockquote

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    21
    co робить також чи я пробував різні адаптери usb, паралельний, але я не зміг змусити його працювати з книжки

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я се л я досі цього програміст і використав його на 2 ноутбук з xp, один з lpt на материнській платі, а інший з адаптером pcmcia lpt

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    Вибачте, carmageddon, я не зрозумів, що тип адаптера, то, що ви використовували ви, ви могли б пояснити це докладніше?

Як ви думаєте, це програміст? Ви коли-небудь були труднощі? що робити?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    у вас є веб-форма для пошуку інформації

програміст ? старе і минуле, я використав, щоб запрограмувати dil28, plcc28-32-44, psop44...і працює добре...зараз більшість програмістів має AUTO-ID, підтримка багатьох сокетів і eeprom і різко-й? швидкі і точні.
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 13:17

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    21
    спасибі carmageddon я не думав, плати pcmcia . мені прийшли на розум старі часи, коли ви використовували stagnatore . тверда рука .і гарний вигляд

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    ок, спасибі за роз'яснення.

я помітив, що не в змозі прочитати всі eprom.
    наприклад, я не читаю ST Microelectonix 27c512. що ви знаєте, ви можете? щось зробити для вирішення цієї проблеми або не з'? нічого не робити? прищепити відміну від інших полягає лише в бренди...
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-11-2013 до 20:37

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •