-
програміст EMP20
всім привіт.
хто-небудь знає такий програміст?? ? "needhams".
там я граю десь тиждень: на початку змусив мене страждати, щоб знайти програмне забезпечення, щоб зробити це піти на XP, побачив, що програмне забезпечення, оригінальні були, був дискети....але зараз працює.
? програміст досить застарілою, спілкується через двері "принтер". я хотів би використовувати його в пк, не цей порт і зробити там? я хотів би купити USB-адаптер. Ви знаєте, якщо це рішення blockquote
-
co робить також чи я пробував різні адаптери usb, паралельний, але я не зміг змусити його працювати з книжки
-
я се л я досі цього програміст і використав його на 2 ноутбук з xp, один з lpt на материнській платі, а інший з адаптером pcmcia lpt
-
Вибачте, carmageddon, я не зрозумів, що тип адаптера, то, що ви використовували ви, ви могли б пояснити це докладніше?
Як ви думаєте, це програміст? Ви коли-небудь були труднощі? що робити?
-
у вас є веб-форма для пошуку інформації
програміст ? старе і минуле, я використав, щоб запрограмувати dil28, plcc28-32-44, psop44...і працює добре...зараз більшість програмістів має AUTO-ID, підтримка багатьох сокетів і eeprom і різко-й? швидкі і точні.
Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 13:17
-
спасибі carmageddon я не думав, плати pcmcia . мені прийшли на розум старі часи, коли ви використовували stagnatore . тверда рука .і гарний вигляд
-
ок, спасибі за роз'яснення.
я помітив, що не в змозі прочитати всі eprom.
наприклад, я не читаю ST Microelectonix 27c512. що ви знаєте, ви можете? щось зробити для вирішення цієї проблеми або не з'? нічого не робити? прищепити відміну від інших полягає лише в бренди...
Востаннє редагувалось leandro89; 19-11-2013 до 20:37
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму