Результати 1-6 з 6

Обговорення: клонувати ебу siemens ppd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135

клонувати ебу siemens ppd

Доброго дня, в майстерні, у нас була проблема з цим авто, vw passat, 200 tdi 170cv з ебу siemens , coem ви можете бачити на прикладеній фотографії ви ? згорів блок живлення всередині. Тепер в ділерських знаєте, дуже добре, що запитують, ебу, ебу виходить на діагностику тихо, але не частини, я знайшов у руїнах, тепер цікаво, бачив, що я ніколи не зробив, просто читати і писати в bdm весь резервного копіювання з однієї в іншу, а також міняти місцями дві фішки на черзі? або я повинен зробити інший ?
    Qulacuno досвід роботи на такого роду роботи ?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав marcogti Visualizza Messaggio
    Доброго дня, в майстерні, у нас була проблема з цим авто, vw passat, 200 tdi 170cv з ебу siemens , coem ви можете бачити на прикладеній фотографії ви ? згорів блок живлення всередині. Тепер в ділерських знаєте, дуже добре, що запитують, ебу, ебу виходить на діагностику тихо, але не частини, я знайшов у руїнах, тепер цікаво, бачив, що я ніколи не зробив, просто читати і писати в bdm весь резервного копіювання з однієї в іншу, а також міняти місцями дві фішки на черзі? або я повинен зробити інший ?
    Qulacuno досвід роботи на такого роду роботи ?
    Не мене ніколи не було необхідності робити це на Siemens PPD,
    але, як правило, читаю вміст BDM і переписати все в нову без sfar інше..
    тоді вам не варто абсолютно нічого, спробувати..
    aggiornaci після виходу..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    І залишилася у ванну, риби........якщо ви знаходитесь ecu ж HW перенесіть всі BK автомобіль без проблем....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви дуже provabilmente також просто скопіювати весь bakup appatto, що кількість hw одно
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    я б знайшов на затоку німеччини, зараз ми бачимо, між тим, я бачу, leggererla inbdm. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    не повинно бути ніяких проблем...він повинен працювати як на eecu бош..читати резервного копіювання, що не працює, і повторити квест на ебу... просто, що номер hw, так само...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •