Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174

терміново питання c-клас w204 220 cdi

Привіт друзі у мене проблема на w204 c, які після приводять у рух вентилятори йдуть від наручників.я думаю, модуль вентилятора, але не дуже безпечно.у діагностиці всі параметри в нормі, а не провал.і я користуюся цією нагодою, щоб запитати, якщо хто-то в Регіоні є ecu сем ззаду також з ладу, для цього авто . спасибі друзі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт, зверніть увагу на датчик температури охолоджуючої рідини на газ ac, якщо зависає з високою вартістю, ебу розуміє, що ce високого тиску і запускає вентилятори
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Вентилятори управляються модулем запобіжників спереду... хоча може бути проблема з датчиками, так і ЗМІННОГО струму, температури двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Я відключив датчик температури охолоджуючої рідини і робить те ж саме я намагаюся змінити форму вентилятор, який буде встановлений поруч з вентилятором ж . ніхто і ніколи не сталося?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    якщо з ac off вентилятори йдуть, не ? проблема в змінного струму.якщо ж це не він, то я controllerei значення в diag і verdere який датчик помилкове значення.
    я б зробив це раніше, то зробив заміну інших компонентів.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •