Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216

Cool Подолати 100mm3 вводять на edc16c39

Привіт усім у мене є проблема на моєму grande punto 1.9 із gtb2260vk. Дбаю я ж електроніка, і я не можу пройти 100mm3 карту повідомлено. Обмежувачі дизель мені вони встали, добре чи погано все, близько 6, якщо правильно пам'ятаю, деякі встановлені в 100mm3, як ті, в залежності від швидкості? і то, в залежності від педалі. Моя проблема ? що навіть з тими, встань в 110mm3, я всі карти сходження для 110mm3, але не можу ввести їх безпосередньо з журналу, і я не можу дійсно зрозуміти, чому. Я також говорив з деякими друзями mappatori, якому я показав файл, але навіть вони не пояснюють, чому? так як файл ? добре зроблено. Замість золотих і 2 мод (є, по суті, рівні, то подивитеся так само, тільки ім'я пі? довго). Не в жаху, щоб аванси, тиску в рампі,час вприскування, карти із драйвера, т. як, я підходжу 1,9 16v, йде від croma 1.9 150 л. с., датчик тиску turbo 3.5 бар (звичайно лінеаризовані як ви побачите), і млини тонкого помелу зросли на 15% (і тут я не зробив мод для 'приведення', але я залишив на час акції скасовується? всю карту rail мати, однак, час впорскування-й? короткі, це також, чому? вони виросли все одно мало), адаптуючи, звичайно, час вприскування, 110mm3 на BP піднялися. Карту перетворення, нм/iq ? був адаптований, додавши до ВР нм 550nm для 110mm3, може бути, не ? зовсім ідеально cos? чому? не знаю, що розрахунок зробити? оскільки коефіцієнт перетворення 5 нм x мм3 (бачив від damos) повинні йти досить добре.
    Ми говоримо, що не ? карту з початківців, як я? я хотів би вашої думки і допомоги, щоб подолати ці кляті 100mm3.
    Тепер я повинен мати 240 к. о, і, дійсно, мало диму, як якщо б карта середній/м'який. Працює на 2.2/2.3 бар пік і 1.9 після 4000, я хотів би отримати 2.3 піку і 2/2.1 стаціонарний 110mm3 щоб завжди мати fumosit? легкий, легкий.
    Я спробував все, але я просто не можу перейти 100mm3, я навіть намагався з лямбда-0.8, але нічого, завжди 100mm3 трохи-й? 2000 обертів приблизно до 5000 оборотів. Іноді робить просто piccata швидко 109mm3 але потім падає відразу до 100.
    Потрібна допомога справжнього експерта в edc16c39.
    Я навіть намагався подивитися файл, форум іноземний, в якому iniettavano 105mm3 на edc16c8? не було обмежень у pi? що в моєму файлі і я не знаю, pi? дійсно, куди битися головою.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    читайте тут, у цій 147 рахунки 100mm3 але він їх подолати і потім переносяться в 100mm3, тому що йшла краще, якщо не помиляюся, приїхав в 120mm3 в будь-якому разі ви знайдете все більш ясно, що читаєте... http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-jtdm-120cv
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вашу проблему ? *1CE176 *1DC68E осі IQ *1CC678 *1CC8BC. і в будь-якому випадку у вас є інші обмежувачі, що перегороджують *110мм^3/i
    Якщо я можу, то коментувати коротко карту: попросити тиск 2бар gi? від 2000rpm ? велика помилка, чому? якщо припустити, що турбіна там заїзд на sourge, створений хочеш зламати core assy в найкоротші терміни. ті карти, які у вас scopiazzato від 16v 150cv (я вважаю), в деяких місцях були pi? характеристики, якщо вони залишилися оригінальними, я маю на увазі, наприклад, градієнта тиску.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вашу проблему ? *1CE176 *1DC68E осі IQ *1CC678 *1CC8BC. і в будь-якому випадку у вас є інші обмежувачі, що перегороджують *110мм^3/i
    Якщо я можу, то коментувати коротко карту: попросити тиск 2бар gi? від 2000rpm ? велика помилка, чому? якщо припустити, що турбіна там заїзд на sourge, створений хочеш зламати core assy в найкоротші терміни. ті карти, які у вас scopiazzato від 16v 150cv (я вважаю), в деяких місцях були pi? характеристики, якщо вони залишилися оригінальними, я маю на увазі, наприклад, градієнта тиску.
    Якщо для карти скопійовані з 16v, які були б більше? характеристики з тими, 8в ви звертаєтеся до тиску в рампі я знаю, що в деякі моменти 8v їх було більше ? я хотів скопіювати все управління rail, а наприклад мапу між 2 карти rail, що ? збільшення в секунду, тиск, якщо не помиляюся, чому? з цієї 8v не за ним, і добре встановлений тиск, а зараз з ним краще. Єдина проблема ? іноді я помилково тиску палива і я знаходжу piccate 1800 бар, особливо в першій прискореного або перемикання передач.
    Що стосується ін'єкцій, однак, вдалося надати 110mm3, нарешті, сьогодні я намагався повернути оригінальний bp на карті, нм/iq, повернувши карту орі на 16v, а потім підняв на 10% в нижній частині кожної кривої, а потім, як якщо б вони 110mm3 для 500nm.. Сов? зробивши, нарешті, впроваджує їх без будь-яких проблем.
    Для тиску turbo 2 бар на 2000 про їх зробив? раніше, до 2200 оборотів, щоб бути точним і не ? абсолютно ніяких проблем для gtb2260vk, важливо ? що то не зробіть piccata занадто висока (я gi? головка блоку циліндрів з 2.8 бар пік, і навіть деякі тяга з 2.5 до обмежувача, турбіна не ? проблема, але й проблема ? двигун в цьому випадку). У будь-якому разі не має жодних проблем сплесків, тільки тоді, коли я намагався закрити геометрія 98% йшло на p? у surge, але тепер я вилікував все..
    У будь-якому випадку ? файл вивчав і спітнілий, а не дані, поклав їх у разі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Якщо для карти скопійовані з 16v, які були б більше? характеристики з тими, 8в ви звертаєтеся до тиску в рампі я знаю, що в деякі моменти 8v їх було більше ? я хотів скопіювати все управління rail, а наприклад мапу між 2 карти rail, що ? збільшення в секунду, тиск, якщо не помиляюся, чому? з цієї 8v не за ним, і добре встановлений тиск, а зараз з ним краще. Єдина проблема ? іноді я помилково тиску палива і я знаходжу piccate 1800 бар, особливо в першій прискореного або перемикання передач.
    Що стосується ін'єкцій, однак, вдалося надати 110mm3, нарешті, сьогодні я намагався повернути оригінальний bp на карті, нм/iq, повернувши карту орі на 16v, а потім підняв на 10% в нижній частині кожної кривої, а потім, як якщо б вони 110mm3 для 500nm.. Сов? зробивши, нарешті, впроваджує їх без будь-яких проблем.
    Для тиску turbo 2 бар на 2000 про їх зробив? раніше, до 2200 оборотів, щоб бути точним і не ? абсолютно ніяких проблем для gtb2260vk, важливо ? що то не зробіть piccata занадто висока (я gi? головка блоку циліндрів з 2.8 бар пік, і навіть деякі тяга з 2.5 до обмежувача, турбіна не ? проблема, але й проблема ? двигун в цьому випадку). У будь-якому разі не має жодних проблем сплесків, тільки тоді, коли я намагався закрити геометрія 98% йшло на p? у surge, але тепер я вилікував все..
    У будь-якому випадку ? файл вивчав і спітнілий, а не дані, поклав їх у разі.
    Від того, що я виявляється 2260 до 2000rpm досягає сплесків з 1,6 бар, можливо, не приходить, чому? змінивши карту об'ємної ефективності вважає, що просто тиск pi? низька... я, наприклад, безпосереднього досвіду я можу підтвердити, що на 2256 (а потім пі? маленька) з 1.8 бар на цих обертах я, мабуть, в ріст, у будь-якому випадку він був просто рада, турбіна ? ваша і, безумовно, ми за те, що ви хочете.
    Для rail я думаю, що ти торкнувся якусь адресу теж, в наступному обговоренні розміщені адреси правильні (тільки ті, які потрібні по-справжньому http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=edc16c.

Я помітив, що ви відключили кондиціонер...

Система, з якою ви додали дизель в будь-якому разі мені не подобається, див. наприклад, таблицю, яка регулює запалювання: подивіться, що причин у парі, і не в дизель, для якої в кінці кінців ви опинитеся справи? спотворена...

У Тривалість, а? як ніколи все те потрясінь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Від того, що я виявляється 2260 до 2000rpm досягає сплесків з 1,6 бар, можливо, не приходить, чому? змінивши карту об'ємної ефективності вважає, що просто тиск pi? низька... я, наприклад, безпосереднього досвіду я можу підтвердити, що на 2256 (а потім пі? маленька) з 1.8 бар на цих обертах я, мабуть, в ріст, у будь-якому випадку він був просто рада, турбіна ? ваша і, безумовно, ми за те, що ви хочете.
    Для rail я думаю, що ти торкнувся якусь адресу теж, в наступному обговоренні розміщені адреси правильні (тільки ті, які потрібні по-справжньому http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=edc16c.

Я помітив, що ви відключили кондиціонер...

Система, з якою ви додали дизель в будь-якому разі мені не подобається, див. наприклад, таблицю, яка регулює запалювання: подивіться, що причин у парі, і не в дизель, для якої в кінці кінців ви опинитеся справи? спотворена...

У Тривалість, а? як ніколи все те потрясінь?
    Починаючи з turbo,2260vk геометрія останнього покоління і не має нічого спільного з 2256 (що montavo раніше), у мене було до 2256,то gtb2056v і, нарешті, тепер 2260vk bmw. Я знаю іноземців, які працюють досить давно, 2 бар, gi? 1800 об,в італії на tdi, як правило, замість цього їх на 2000 оборотів 2 бар,і ні в якому разі, якщо є проблеми перенапруг. Потім, однак, сказав, щиро не покину ніколи вже? всі низькі, але завжди від 2500.
    Що стосується способу, в якому я дав дизельне бути простим,я дав карту від педалі, що мені здається, кращий спосіб. Карту запалювання я скопіював, що 16v, а потім я вщухла p?,так як з форсунок, плюс якщо no ne впорскує занадто багато, і не добре. Навіть зараз частина р? із затримкою, чому? я думаю, що я повинен знизити тривалість в першій зоні.
    Всі duration не спотворено,ті 16v підніміться, щоб звільнити місце для нових бж.
    Для rail дякую тобі, після перевірки добре від КОМП'ЮТЕРА.
    На клімат у мене вимкнений, чому? я зняв її.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Мені потрібна допомога, щоб що-крім того,я змінив двигун, але я залишив як проводки, ecu у 8в,єдиний датчик, який ? був змінений ? датчик фази. Не маючи нічого не змінилося в карту щодо її роботи в мене помилка датчика фази (не горить двигун, але у мене тільки помилка на сталевий алхімік). Я спробував подивитися на damos і є багато речей, про camshaft або cranckshaft signal,для? ті, pi? важливі і всі рівні між 8v і 16v. Хтось допомагає мені зняти цю помилку, будь ласка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я тільки що перевірив адреси, які ви мені сказали. Тоді перший ок, насправді вчора, поставивши bp з нм спочатку почав вводити 110mm3,другий ? повідомив на карту час,що c'? чи не так? Вр я підняв до 110mm3 і я перераховується час з використанням лінійної інтерполяції,як 100mm3. Інші адреси замість 2-обмежувачі дизельного палива відповідно до педалі/про і швидкість?/ педаль (або оптимальну роботу двигуна, як я читав в темі). Вони обидва встали в 110 так що я не розумію ні їх, що c'? неправильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт jacktheripper2, я можу втрутитися, я теж на обговорення?
    Я глянув на карту і я хотів попередити вас кілька речей, щоб перевірити, з Damos:
    Перевірте розміри двох поверхах за адресами 1E2E4C і 1E7966.
    Крім того, необхідно виправити кривої, ви, напевно, поставив крапку в pi? адреса 1E1DAE.

Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Карту перетворення, нм/iq ? був адаптований, додавши до ВР нм 550nm для 110mm3, може бути, не ? зовсім ідеально cos? чому? не знаю, що розрахунок зробити? оскільки коефіцієнт перетворення 5 нм x мм3 (бачив від damos) повинні йти досить добре.
    Ви могли б, будь ласка, сказати мені, де знаходиться коефіцієнт перетворення, на яку адресу?

Крім того, я хотів би, щоб запитати, що ж значення, що ви правильно адресами: 1C782A, 1CF990 і 1D0B84.
    Дякую
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    1D0B84 помилка миша,дякую за виправлення, 1C782A датчик тиску турбо (я поставив датчик від 3.5 бар замість 3 бар, так що? в діагноз я читаю-й? у 2999mbar),1CF990 обмежувач дизельного палива в залежності від оборотів двигуна.
    Для коефіцієнта перетворення, чесно кажучи, не пам'ятаю,я навіть і не глянув на мене, але я бачив тільки на damos і я впевнений, що це.
    Перш ніж робити карту, я подивився кожен біт на damos,те, що досить довго і не пам'ятаю, де? кожна річ, за винятком основних.
    1E1DAE не ? помилка, але ? біт обмеження turbo (також ecm, то насправді знаки).
    1E2EC справді, схоже, карту 4x10. Я встала, всі без добре виглядати bp. У damos не від але ? третій обмежувачі vgt, враховуючи, що тільки підвищення у 2 інших спочатку не закривалася-й? 75%, в той час як підвищення навіть це,хоча я не дуже добре зрозумів, що таке вр,перший може бути атмосферний тиск, а другий просто не розумію.
    Мені потрібно підняти тільки кінці до 6144 по-вашому, залишаючи частину 'спускається' оригінальне? Стільки, зрештою, що важливо для мене ? щоб закрити геометрії більше 75%, майже до 2000 оборотів.
    1E7966 відповідно до damos ? карта 16х16, і не 10x16, як каже ecm.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •