Якщо для карти скопійовані з 16v, які були б більше? характеристики з тими, 8в ви звертаєтеся до тиску в рампі я знаю, що в деякі моменти 8v їх було більше ? я хотів скопіювати все управління rail, а наприклад мапу між 2 карти rail, що ? збільшення в секунду, тиск, якщо не помиляюся, чому? з цієї 8v не за ним, і добре встановлений тиск, а зараз з ним краще. Єдина проблема ? іноді я помилково тиску палива і я знаходжу piccate 1800 бар, особливо в першій прискореного або перемикання передач.
Що стосується ін'єкцій, однак, вдалося надати 110mm3, нарешті, сьогодні я намагався повернути оригінальний bp на карті, нм/iq, повернувши карту орі на 16v, а потім підняв на 10% в нижній частині кожної кривої, а потім, як якщо б вони 110mm3 для 500nm.. Сов? зробивши, нарешті, впроваджує їх без будь-яких проблем.
Для тиску turbo 2 бар на 2000 про їх зробив? раніше, до 2200 оборотів, щоб бути точним і не ? абсолютно ніяких проблем для gtb2260vk, важливо ? що то не зробіть piccata занадто висока (я gi? головка блоку циліндрів з 2.8 бар пік, і навіть деякі тяга з 2.5 до обмежувача, турбіна не ? проблема, але й проблема ? двигун в цьому випадку). У будь-якому разі не має жодних проблем сплесків, тільки тоді, коли я намагався закрити геометрія 98% йшло на p? у surge, але тепер я вилікував все..
У будь-якому випадку ? файл вивчав і спітнілий, а не дані, поклав їх у разі.