Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: Vivaro 2012 edc17c42

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118

Vivaro 2012 edc17c42

Отже, я хотів би поділитися з вами рішенням, щоб читати цей ебу в Boot з коня, і цікаво ваша думка з деяким збентеженням.

Opel_EDC_17C42.jpg

Renault_Nissan_Opel_2.0DCI_114PS_EDC17C42_TC1767.jpg

ось орі

http://www.professionalchiptuning.ne...7515#post67515

Я використовував всі резистори 1kOhm. Я півень клон V51, що не в списку цієї centrlina, але в списку процесор TC1767. Потім повинні йти добре. Я ще не написав, який файл був змінений, тому що я хотів би прояснити всі. Обережним.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я знайшов цей сервіс від Magic:

TPROT OFF/ RSA патч service:

RENAULT EDC17C42 MY2013 (example: Renault Traffic 2012)
    ціна: 10 GREEN COINS (free services coins or 100 євро + VAT)

Renault Traffic equiped with EDC17C42 MY2012 after modification start once. Потім ECU content is corrupted. You must send your MOD file by SERVICE REQUEST on Helpdesk and you will receive file to write directly to the ECU.
    Потім ECU content will not be corrupted більше.
    Same protection will be introduced by Renault і Dacia в most of MY2013.

????? Що це означає? Це розбещує, якщо воно написано через OBD.....??? але якщо ви тільки в BOOT..... У мене є трохи страху це....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    І ще одна річ .. зона OTP від 14000 до 17ffff і все в нуль.... Що це означає? Що не закон, або, що і справді порожній?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав spiki_x Visualizza Messaggio
    І ще одна річ .. зона OTP від 14000 до 17ffff і все в нуль.... Що це означає? Що не закон, або, що і справді порожній?
    області опція не краще подивитися цій області ? до нуля, чому? ? до нуля, по-моєму, якщо ти читати boot riscrivila в boot не повинно бути проблем, за винятком того, що не ви, вибравши сім'ї правильною, тому півень може, а я кажу може помилитися перерахунок cks і rsa, але це тільки припущення, після того, як ви я знаю, abbottati очі, щоб поставити резистори введіть його, погано, що йде не прости в грі та йди з богом, все edc17 ви завжди id пам'ятайте, навіть якщо ви e2p і flasch в нуль "я кажу з особистого досвіду' відновити, завжди і в будь-якому випадку в boot,
    дві дороги, ви можете піти за 1 покладіть mod файл і натисніть розрахувати cks al gallo і rsa і спробуйте
    2 помилки з файлу з cks вже розрахували і я бачу, що winols може стояти сім'я, а ви говорите в півень не розрахувати cks
    дайте мені знати, як вона закінчується привітання для intrapendenza і завзятість
    ps я писати
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Спасибі за підтримку

Я купив мод файл з CHK вже розраховані, тому не робить перерахунок з півня, тому що я не довіряю, pervia з причин того, що ви процитували, ви.

Я поміняв всі лампи у вітальні з halogene , тому що з "ефективні" ви не побачите, труби... на щастя, я купив на ebay резисторів китайці, ноги тонкі, що я йому зварні на процесор. Потім я виміряв і rimisurato, щоб упевнитися, що не мають зробив кілька коротких. ....
    Ебу я залишив на вітрині у вітальні всі напали на. Завтра я пишу і буду знати.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Спасибі за підтримку

Я купив мод файл з CHK вже розраховані, тому не робить перерахунок з півня, тому що я не довіряю, pervia з причин того, що ви процитували, ви.

Я поміняв всі лампи у вітальні з halogene , тому що з "ефективні" ви не побачите, труби... на щастя, я купив на ebay резисторів китайці, ноги тонкі, що я йому зварні на процесор. Потім я виміряв і rimisurato, щоб упевнитися, що не мають зробив кілька коротких. ....
    Ебу я залишив на вітрині у вітальні всі напали на. Завтра я пишу і буду знати.
    ви, то введіть його, кажучи півень не розрахувати cks написати лише flasch, хто в папір ці ecu тому що робить читання послідовного їх блокує, а потім, щоб знайти файл, ліжко в boot квашеної капусти, по мені, працює добре знаю, півень srive, а також графіті на стінах, якщо не починається з якоїсь причини у вас завжди є можливість повернути орі, дайте мені знати, привіт і добрий вечір

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    spiki_x футбольний sa машини ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Перемоги!!!

Я взяв один з них.... чому? під час запису, коли він повертався від 86% до 75%, кілька разів ... потім від 100% до 93%..... сара помітила помилок запису і повторюється rutine.... Перо, зрештою, і все пройшло гладко ! Машина і гру, і йде чудово. Завтра ми кидаємо gi? FAP і замінюємо за допомогою спеціальної трубки... Завтра місце також відео і декілька фотографій.

І я повинен зазначити, що немає Контрольної суми в winols , ні півень.... Повинен бути зроблений на файл, а написав так, com'? підготовлені люди, добре обладнана кухня.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Перемоги!!!

Я взяв один з них.... чому? під час запису, коли він повертався від 86% до 75%, кілька разів ... потім від 100% до 93%..... сара помітила помилок запису і повторюється rutine.... Перо, зрештою, і все пройшло гладко ! Машина і гру, і йде чудово. Завтра ми кидаємо gi? FAP і замінюємо за допомогою спеціальної трубки... Завтра місце також відео і декілька фотографій.

І я повинен зазначити, що немає Контрольної суми в winols , ні півень.... Повинен бути зроблений на файл, а написав так, com'? підготовлені люди, добре обладнана кухня.
    великий я знаю, півень srive в imppossibile

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте,я намагався curiosit? і winols я на мене розраховує, і розраховує також rsa якщо порівняти оригінал і змінений...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •