Я читав ебу bravo з mpps тоді я спробував зняти з l egr з carsoftware 5.0, але мені не обробляє, говорить мені, як зазвичай, невірний файл..ви знаєте, якщо цей автомобіль f?? або я помиляюся, щось, або мій carsoftware ? один? дякую
Я читав ебу bravo з mpps тоді я спробував зняти з l egr з carsoftware 5.0, але мені не обробляє, говорить мені, як зазвичай, невірний файл..ви знаєте, якщо цей автомобіль f?? або я помиляюся, щось, або мій carsoftware ? один? дякую
я тільки що зробив це, якщо хочете, надішліть мені файл, який тобі, я зможу це виправити? далі ***** або pm чому? досі не можу скачати, звичайно, все безкоштовно
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Спасибі Andreap я хотів би знати, якщо ? проблема carsoftware 5.0, чи ні..***** unque, не маючи довідник користуюся цією можливістю, щоб postarti файл. якщо вам потрібні питання, щодо систем упорскування дизельного палива, а також запитати...
помиляєтеся вибрати автомобіль сьогодні ? трапилося зі мною в початку
я намагався їх обох edc 16, де я помиляюсь??дякую
у qst точки, надішліть мені файл я тобі дав*****- я намагаюся це зробити, і дам вам знати, чому? я сьогодні зробив для моєї машини, і на початку, я давав ту ж помилку
тепер-то я розумію...? більше 1 Мб..я-аа я і не помітив..