Я хотів би зрозуміти, якщо ? можна створити "стенду" для звичайних Ecu isuzu з 1.7 dti.
Хто-то ? вдалося? Я думав використовувати Ecu двигуна, але тоді все решта?
Я хотів би зрозуміти, якщо ? можна створити "стенду" для звичайних Ecu isuzu з 1.7 dti.
Хто-то ? вдалося? Я думав використовувати Ecu двигуна, але тоді все решта?
що ? "ecu двигуна" ?
Є у продажу бачи випробування для даного типу ecu, на мій погляд, якщо ви не працюєте в ****llo промисловість ремонт я не бачу, немає інженерних мереж? при купівлі баг тест і в його створенні, до речі, що досить не легко, так як ви повинні моделювати всі системи упорскування з обладнанням діагностики, підключений до нього
Терпіння і чеснота сильних..
Я вважаю, що це великий труд усвідомити це, але якщо ви зробите це багато, може бути, слід придбати його.
НІ! не ? проблеми, справи, але, як ви знаєте, дуже добре не завжди, навпаки .........часто, не працюють в перший раз. Не ? як всі вважають, що просто переробити зварні шви, і все чарівним чином працює. Ми говоримо, що в 50% випадків повернути зварних швів, машина, а потім навіть вам прискорення. 25% - ріфаї зварних швів, і тоді все працює. Інший-25%. чому? це займає багато терпіння, що врешті-решт обробкою в кошик
P. s. Для спеціального стенду для цих ecu, ми близько 500?
Востаннє редагувалось leandro89; 25-11-2013 до 17:16
який програміст?
Я кажу зварних з'єднань компонентів
зрозумів...дякую