Сторінка 1 з 24 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185

Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv

Привіт всім,
    намагаючись слідувати незліченні поради і аналізувати карти, наприклад, знайдених в мережі, я пробував робити карту для мого автомобіля, я хотів би отримати думка від pi? фахівців тут на форумі...

Мій намір в реалізації карти ? вирішити відомий питання моєї panterona, померла на малих обертах, намагаючись також надати їй більше? коней також про понесені.
    Я намагався зберегти час вприскування досить низькі для того, щоб утримувати трохи витрата (якщо б я міг зменшити її розмір надалі я б не заперечував).
    У modifice на карту крутний момент при старті ? була відповідним чином змінена, щоб уникнути пошкодження маховика під час пуску (я замінив в минулому місяці, так? променіло багато, і розірвала, незважаючи на тертя не було, то cos? зношений).
    Це останнє редагування ? gi? протестовано і я повинен сказати, що тепер проблема вібрації і strattonamenti в запуску ? вирішена.

Що стосується карти lim. диму я нічого не чіпали, так як я не зовсім розумію, як вони працюють..

З нетерпінням чекаю ваші коментарі, критику та поради!!!!

Додаю ОРІ і MOD
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-05-2013 09:04

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дуже м'який, як мапу, але логіка добре ти пропустив тиск турбо, тиск в магістралі rail " у випадку якщо у вас є dpf? egr йде добре, ви можете запитати ще, от і все
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт legendaryslave,
    дякуємо за вашу допомогу!!! ви ? правда ? дуже м'які, я не хотів перебільшувати, принаймні, спочатку так? будучи починаючим я віддаю перевагу діяти для маленьких крок, тому спочатку я хотів би зрозуміти логіку, а потім натисніть трохи " пі? з підвищень.
    Dpf, я до сих пір навіть, якщо я планую зняти найближчим часом, для турбо і магістралі високого переглядаю і повний карт відсутня.

Значення карти turbo призначені для використання в якості тиску мети? у цьому випадку, щоб дізнатися, як працює турбіна я повинен видалити близько 1 бару?
    Які ще поради я дав би поліпшити карту?
    grazieeeee

Кілька порад про те, як редагувати карти lim. диму (поріг лямбда-верхній і нижній)? чи порадите мені залишити орі?
    а що стосується карти час overboost?

Я не вважаю карти rail та турбонаддув, який я говорила...чи можеш ти мені сказати, де я? .
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-05-2013 09:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карти lamda, якщо у вас є dpf не йти під 1130punti, для інших ви можете abbassarle до цього значення. Вважає, що 1000 очок рівні 14.7/1 звіт afr, якщо встанеш в будь-якому випадку машина rigenerer? pi? часто, але risulter? дуже пі? "готовий!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Крім того...додам, що c'? обмежувач незадовго до, що не змушує вас йти під лямбда=1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Крім того...додам, що c'? обмежувач незадовго до, що не змушує вас йти під лямбда=1
    Від цього дедіч? що ти не знайшов! XD

Однак, як він ? добре, що не опускається нижче 1130, в іншому випадку ризикуєте прибити DPF.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ...У мене позначено в будинку?
    А то ви праві...dpf ? є короста абсурдним
    PS: але ви Неаполя?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Карту rail адреса 1E6364
    карту turbo знаходиться трохи раніше, ніж ви ча in bad dad, подивитися в 2d.
    Контролює карти педаль, зокрема, останній вигин.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ну і раз колеги, але не рекомендую закрити egr і залишити dpf включений з картою
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    карту rail 1E6364 і карта turbo 1E0EE8 карти для dpf, не думаю, що ви повинні moddare, ammeno не бажаючи продуктивність навіть при регенерації

Сторінка 1 з 24 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •