Результати 1-6 з 6
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

berlingo управління твердий м'який

привіт всім форумі в мене проблема на citroen berlingo 1.9 d 2002 -, двигун wjz з насос лукас механіка, проблема, що під час руху по кільцевій наприклад, рульове колесо змінює положення тверднути і riammorbidendosi постійно змінюючи траєкторію руху, перша робота виконано ? було замінити насос рульового управління спустошив всі ланцюги, і нове масло, але проблема не вирішена прошу допомоги, в якому напрямку, і елементи керування, виконайте

заздалегідь дякую за будь-які відповіді

з повагою
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Controllla шарніра рульової колонки,якщо і ****** змінюється коробка, керівництво.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    оновлю повідомлення, сказавши, що сьогодні серед багатьох робіт вдалося зібрати коробку, керівництво тепер машини ? ще на палубі, але цей недолік, здається, зникнути завтра я закінчу зібрати все, і я намагаюся на дорозі, але я думаю, що це вирішується з заміною картера коробки передач

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Бінго!!!!! Ну не хотів дуже.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт я, наприклад, аналогічна проблема його вирішена кілька місяців тому, роблячи відремонтувати коробку guida.saluti

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    це була коробка поведінка дуже дивно, коли я ? сталося в інший раз був насос, ви ніколи не припиняйте вчитися

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •