-
Зарядний пристрій
Вчора я намагався підключити ELM 327 bluetooth працює відмінно з Torque для android, а потім, бажаючи поекспериментувати, і підключіть його до ПК за допомогою різних програм типу scantool etc я підключив зарядний пристрій від 12v акумулятора двигун вимкнений, і я помітив, що в рамках відключається зарядний пристрій зробив між 0 і 6 amp поперемінно, cio? типу 2-3 секунд на 0 і 2-3 секунд на 6 і cos? далі. Не ? миха, що я можу пропустити щось, підключивши навіть, чому? я б тоді зробити читання в бд, коли я arriver? кабель mpps і я не хотів би підірвати акумулятор або ще гірше ебу. Машина ? Audi A4 2.0 TDI 2005 року, а зарядний пристрій я взяв у супермаркеті
-
ви пробували з іншого автомобіля?
-
Ні, сьогодні ввечері може бути, я намагаюся, ви говорите, що може бути зарядний пристрій ? пішов?
-
якщо ? супермаркет може бути, з найтонших ниток...
якої марки
-
Але ви взяли типу invert або тільки заряд батареї для пк??
-
Тільки заряд батареї не invert Bosch battmax 6, 12v
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Але ? зарядний пристрій, електронний або класичний? Чому? якщо ? електронний може бути, що або перевищують потужності (батарея занадто розряджена), а потім знімають, або і партії.
-
Ні ? зарядний пристрій classic, рубаємо голову того бичка, що порадите мені купити?
-
Хочу кинути їх підключити акумулятор, аналогічний (і заряду) паралельно тільки при rimappi? Щоб уникнути проблем через стрибок напруги!
У всякому разі, якщо перша карта для перевірки наявності напруги не вище 12 в ви досить тихий 
Pi? що ще, я б для живлення ПК
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
рада завжди мати харчування комп'ютерів, особливо в письмовій формі...вимкніть антивірус....змінити налаштування економії енергії, так не відбувається sopenzione комп'ютера, мати батареї вище 12 в або її sottocarica....я так не мене ніколи не було проблем..
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму