Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203

Думку Карта Ypsilon 70 1.3 Multijet

Доброго ранку усім;
    Я зробив mappetta для ypsilon, який я хотів би представити вашій увазі і вашої критики.
    Я заявляю, що я вже? написано, і що в результаті ? прийнятно, але я помітив, що, подорожуючи дроту, газ на швидкості? помірний, дроблення прискорювач c'? невеличка затримка, перш ніж двигун, натисніть.

Я думав, що проблема може бути пов'язана з мапу педаль "driver wish", що я не записана на малих обертах, чи не так?

Крім того, негативні значення ж карту педаль, що це таке, тобто, як повинні бути збільшені? + чи - ?

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    особисто значення негативних карту педалі їх не змінити

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку усім;
    Я зробив mappetta для ypsilon, який я хотів би представити вашій увазі і вашої критики.
    Я заявляю, що я вже? написано, і що в результаті ? прийнятно, але я помітив, що, подорожуючи дроту, газ на швидкості? помірний, дроблення прискорювач c'? невеличка затримка, перш ніж двигун, натисніть.

Я думав, що проблема може бути пов'язана з мапу педаль "driver wish", що я не записана на малих обертах, чи не так?

Крім того, негативні значення ж карту педаль, що це таке, тобто, як повинні бути збільшені? + чи - ?

Дякую
    Я не можу побачити файл, чому? у мене ще на mx? я навіть можу сказати, що в цих машинах потрібно поступати правильно на обмежувачі крутного моменту і на дизельне паливо, що тобі дати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Я не можу побачити файл, чому? у мене ще на mx? я навіть можу сказати, що в цих машинах потрібно поступати правильно на обмежувачі крутного моменту і на дизельне паливо, що тобі дати
    По-перше, дякую за увагу;
    Ви, ? саме те, що я зробив, діючи на обмежувачі і на дизель я досягла хорошого результату, але хотілося б виключити навіть той невеликою затримкою, що я описав раніше.
    Я вже? ретушувати карти педаль "driver wish" але я ще не написав файл.
    Додам також, що сьогодні я їхав bravo 1.6 mjet і я помітив таку особливість.
    І' загальна характеристика до multijet?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    По-перше, дякую за увагу;
    Ви, ? саме те, що я зробив, діючи на обмежувачі і на дизель я досягла хорошого результату, але хотілося б виключити навіть той невеликою затримкою, що я описав раніше.
    Я вже? ретушувати карти педаль "driver wish" але я ще не написав файл.
    Додам також, що сьогодні я їхав bravo 1.6 mjet і я помітив таку особливість.
    І' загальна характеристика до multijet?
    Затримка і писав раніше, то виключіть впливають на обмежувачі крутного моменту, ви повинні вгадати правильні кроком з логікою точно також як про bravo 1.6 multijet має інший системі, і іноді все може? також залежати від несправності клапана egr або з якоїсь труби стаккато зламаний або тріснув але я повторюю, якщо я міг би зробити завантаження файлу, може бути, я міг би спробувати допомогти вам, щоб вирішити вашу проблему

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •