Привіт, хлопці, ford об'єкт має FAP чи ні ? якщо він ? справді дивно, чому? здається, звичайний каталізатор. Додаю файл ori
Дякую![]()
Привіт, хлопці, ford об'єкт має FAP чи ні ? якщо він ? справді дивно, чому? здається, звичайний каталізатор. Додаю файл ori
Дякую![]()
читайте на паспорт....
якщо збирає fap повинно бути написано: "автомобіль оснащений пристроєм для запобігання забруднення"
тільки з файлів, і ще, раз ви не можете зрозуміти,.....
принаймні, що стосується мене....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ок, сьогодні мені з цим впоратися? дати книжку. власник автомобіля каже, що він фільтр, але, як на мене, немає, чому? не з'? навіть бак для cerina, а потім фільтр повинен бути типу картриджа, те, що це форд ? блок фіксований, середніх розмірів, без датчиків n? труб, тому я припускаю, що це просто каталізатор.
vabb?, я бачу, якщо c'? книжку в машині, і я дам вам знати
Якщо c'? повинні бути розташовані, як браво 1.6 в передній частині двигуна з датчиками, у всякому разі, якщо не з'? у cerina на задній стороні ? знак.
якщо є fap або немає ви можете? побачити з файлу. вибачте, я не oiterti допомогти, але я не можу завантажити файл.
Класичний комутатор ? gi? 0, отже, роблю висновок, що ? без fap.
Якщо не буде після 2010 року, де використовують системи з допомогою ін'єкцій дизель, і не в cerina, і файл ? відрізняється.
також у версії 2010 c'? переключіть ідентичні, але знаходиться з іншого боку.
привіт, потрібно видалити також провести, то це залежить, якщо у вас датчики пішли вам видалити навіть dtc
Тільки мене не трапиться, я бачу, дякую за інфо