c'? метод, щоб знати, де зберігаються км або іммо різних ecu?
c'? метод, щоб знати, де зберігаються км або іммо різних ecu?
Привіт
Ви, програмного забезпечення, тут, бачите, в cualque ecu.
Км в e2prom і майже завжди навіть іммо...щоб знати цифри, скільки кілометрів написані використовуйте sw спеціально....
ви можете мені сказати більш точно, які з них є:
наприклад, таких як програмне забезпечення, щоб побачити, де км або іммо в marelli 6jf
в якості програмного забезпечення, яке є хороші сторони nyo ecucal ?
це я знаю, але оскільки вони за допомогою цих інструментів ви ніколи не повний, cio? не за парк машин повний я digiprog 3, але багато хто не роблять і, особливо, в ecu.
оскільки я знаю, що навіть тахометр не працює, то я хотів отпаять безпосередньо в мікро-або e2p, що для вирішення проблеми, безпосередньо до бази і так зробити, навіть іммо.
цікаво, якщо можна було знати, чи є програма або щось simele де знайти інфо в різних ecu , де знаходиться іммо і так знаю, що отпаять .
навколо є різні засоби, щоб зробити різні речі, але ви повинні мати як мінімум десять, щоб зробити все eviene навіть хороший витрата.
я хотів спарити carprog на мій digi, але c'? хто говорить добре, і що мені не рекомендується...
У carprog ? дуже добре для безпеки у мене є колега, який використовує тільки те, що... щоб знати, а не де знаходяться км, а іммо не інформація, до якої можна знайти однозначної відповіді, так? кожен ecu має його шістнадцятковий код, так що ви можете почати працювати, маючи на увазі, адреси...тобто в 24c04 за адресою 00039, як правило, є в км (приклад), то ви будете знати, що за цією адресою в 24c04 є км...зрозумів?
Спасибі, Антоніо, ти був дуже ясно.
Тому я знаю, що часто км, що іммо знаходяться разом, але це мікро-або e2p, де вони знаходяться і розміщуються в ecu, це не c'? що вона говорить вам, наприклад, в marelli 6f іммо ? в мікро-і каже, де ? не в його користь.
типу так.
чому? я не розумію tatno в тому, щоб їх знайти, де вони знаходяться, як наприклад те, що ви говорите, що 24c04 в той ecu знаходиться?
я думаю, що тоді на мікро, там не так написав 24c04 всіх інших кодів, як це часто буває, правда?
так що-ні... 24c04 ? ім'я eeprom 8 pin або ніжки, в той час як мікро-б, мікропроцесори є ті, які мають багато pin від 40 і старше... становище ? різний в різних типах ecu.... якщо можна відновити програми, що я тобі сказав immo універсальний decode є фотографії, на яких розташовані vare компоненти в більшості ecu
ок, спасибі, тоді я бачу, якщо знайду.