Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

як знайти іммо або км на ecu

c'? метод, щоб знати, де зберігаються км або іммо різних ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Ви, програмного забезпечення, тут, бачите, в cualque ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Км в e2prom і майже завжди навіть іммо...щоб знати цифри, скільки кілометрів написані використовуйте sw спеціально....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ви можете мені сказати більш точно, які з них є:
    наприклад, таких як програмне забезпечення, щоб побачити, де км або іммо в marelli 6jf
    в якості програмного забезпечення, яке є хороші сторони nyo ecucal ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    ви можете мені сказати більш точно, які з них є:
    наприклад, таких як програмне забезпечення, щоб побачити, де км або іммо в marelli 6jf
    в якості програмного забезпечення, яке є хороші сторони nyo ecucal ?
    якщо ви хочете працювати з КМ cio? картини, засоби і блоки управління, двигун, я вам раджу не використовувати програмне забезпечення, але й спеціальний інструмент, типу tacho pro та інші
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    це я знаю, але оскільки вони за допомогою цих інструментів ви ніколи не повний, cio? не за парк машин повний я digiprog 3, але багато хто не роблять і, особливо, в ecu.
    оскільки я знаю, що навіть тахометр не працює, то я хотів отпаять безпосередньо в мікро-або e2p, що для вирішення проблеми, безпосередньо до бази і так зробити, навіть іммо.
    цікаво, якщо можна було знати, чи є програма або щось simele де знайти інфо в різних ecu , де знаходиться іммо і так знаю, що отпаять .
    навколо є різні засоби, щоб зробити різні речі, але ви повинні мати як мінімум десять, щоб зробити все eviene навіть хороший витрата.
    я хотів спарити carprog на мій digi, але c'? хто говорить добре, і що мені не рекомендується...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    У carprog ? дуже добре для безпеки у мене є колега, який використовує тільки те, що... щоб знати, а не де знаходяться км, а іммо не інформація, до якої можна знайти однозначної відповіді, так? кожен ecu має його шістнадцятковий код, так що ви можете почати працювати, маючи на увазі, адреси...тобто в 24c04 за адресою 00039, як правило, є в км (приклад), то ви будете знати, що за цією адресою в 24c04 є км...зрозумів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Спасибі, Антоніо, ти був дуже ясно.
    Тому я знаю, що часто км, що іммо знаходяться разом, але це мікро-або e2p, де вони знаходяться і розміщуються в ecu, це не c'? що вона говорить вам, наприклад, в marelli 6f іммо ? в мікро-і каже, де ? не в його користь.
    типу так.
    чому? я не розумію tatno в тому, щоб їх знайти, де вони знаходяться, як наприклад те, що ви говорите, що 24c04 в той ecu знаходиться?
    я думаю, що тоді на мікро, там не так написав 24c04 всіх інших кодів, як це часто буває, правда?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    так що-ні... 24c04 ? ім'я eeprom 8 pin або ніжки, в той час як мікро-б, мікропроцесори є ті, які мають багато pin від 40 і старше... становище ? різний в різних типах ecu.... якщо можна відновити програми, що я тобі сказав immo універсальний decode є фотографії, на яких розташовані vare компоненти в більшості ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ок, спасибі, тоді я бачу, якщо знайду.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •