Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120

Пояснення scodifica іммобілайзер

Всім привіт, як описано в назві, я звернувся на форум, я читав багато дискусій, в яких ви говорите про scodifica повне або часткове іммобілайзера на широкий вибір блоків управління. Я новачок в цьому великому електронному світі, іммобілайзер, точно чи що ?? ? зміст в ебу двигуна або в боді комп'ютер? яким чином взаємодіє, якщо вона взаємодіє з транспондером, в чому ? різниця між кодування повністю або частково, а що я отримаю з цих кодувань?
    Вибачте за ці тисячі питань, які, можливо, можуть бути тривіальними, але я хотів би зробити кілька чітких ідей на цю тему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    здрастуйте, почніть читати цю pdf scod... повного і часткового є інші теми на форумі!!

http://www.dinoi.it/press/pubblicazi...ticoloRfid.pdf
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    я шукав весь розділ іммобілайзера, не знайти нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт gick, одна річ за один раз, щоб уникнути плутанини: l' іммобілайзера ? система протиугінний пристрій, який вже кілька років ? оснащений на транспортних засобах, як правило, принцип ? мати механічний ключ оснащений транспондерами кодуванні, що розпізнається за допомогою антени, розташованої в безпосередній близькості ne блок приводиться в рух, цей ключ має код, який після ідентифікації ебу іммобілайзера ви в діалог з ecu двигуна і обмінюючись даними та репутацією однакових ебу двигуна призводить до того, щоб стартер. Це ? основний принцип і pi? просто описав, щоб допомогти вам зрозуміти його функціонал. Розташування цих компонентів, принаймні, частково змінюються від машини до машини. Щодо scodifiche спільне ? що не потрібно-й? у вас є ключ з транспондера, scodifica частково також називають riverginazione потрібно при заміні ecu, а після визначення такого scodifica після того, як приводиться в рух автомобіль при першому виключенні або бортовий комп'ютер або блок управління іммобілайзера trasferir? код на екю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    отже, я, що в майстерні у мене автомобіль на заміну, а ми порушили всі і 2 ключами з транспондера, поставити 2 без ключів я повинен робити все, говорячи про точку 188 1.3 mj, я можу довіряти, програми, машини, програмне забезпечення або коли-sensor декодування для такої рутиною, як це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    gick c? навіть сколково? відновити код від body, а потім переписати його в транспондер ключа, однак машини sw йде добре, на цій машині тільки, якщо ви зробите все простоїть індикатор несправності горить code

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Немає cos? не ок лампа не ді горіти, дякую за пояснення, але, можливо, я висловив погано, я не можу визнати ні один транспондер на ключ, у нас прийнято 2 нових без транспондера, я хотів би знати, якщо б можна було видалити пошук транспондера, таким чином, що машина стоїть на мотоциклі навіть з ключа без транспондера

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •