? можна трохи збільшити пусковий момент або дати деякі їзда на цій машині?
? трохи повільно , змінюючи карти педаль трохи досить?
? можна трохи збільшити пусковий момент або дати деякі їзда на цій машині?
? трохи повільно , змінюючи карти педаль трохи досить?
і що ? me 7.9.10?
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
бензиновий двигун працює з суміш повітря і бензину...визначити правильний момент зробити корисний спалаху c ? l заздалегідь...враховуючи, що на атмосферний двигун, прискорювач, все вже? у впускному колекторі ви, має не більше атмосферний тиск, дане в той день, щоб зробити багато ? l заздалегідь і вся стратегія контролю палива, не ? карту або дві, але логіка)...не знаючи (я вважаю, на це питання) квест останній, чому? змінити сигнал, що в кращому випадку пу? щоб поліпшити час, коли двигун реагує на команди dell прискорювач, вважаючи, що там? значить потужність?
ебу не пам'ятаю, але має бути marelli iaw 5sf .
я не розумію, стільки на карти бензин , я вже говорив, поставити потенціометр sil педалі акселератора, то я думав, що я, можливо, змінивши карту педалі, ви можете зробити це навіть так.
1.4 8v має marelli 5sf...але воно модуля або зміна карт, про яких ви сказали, треба заробити 1 пара hg
так, згоден, скільки вже? сказав, мабуть, єдиний результат, який ти б передбачити педаль і зробити його, таким чином, менш регульованою, звичайно, не aumenteresti продуктивність.
замість того, змінюючи карту ми говоримо, повної, скільки коней ви подбали, 6 к.с., і тоді я можу мати проблеми з gpl?
я не знаю, наскільки ви прийміть, але змінити машину, на бензин, часто в d? багато пі? результати, як ви очікуєте, але вимагає поглиблених знань ? дуже пі? важко з машини і дизельне паливо.
Той факт, що ? на газ ? pi? перевага, що інший, насправді газ має октанове число набагато вище, ніж на бензин, то це дозволило б істотне збільшення авансу. Очевидно, то ти в результаті детонації, перейшовши на бензин, так що ви повинні, як мінімум, залити бензином і спеціальні.
змінюючи відповідним чином вдалося випустити близько 10cv...
А на самому виступі, якщо, звичайно, в цілях оптимізації використання з gpl ви йдете в ретуші всієї таблиці здобутків-то резюме ви presenter? на заклик, не те місце, де ви йдете, щоб оголосити будинку потужність max, але, наприклад, де, спочатку будинок залишив отвір для того, щоб знайти компроміс для використання двохпаливний..
його мало бензину ( можливо, маючи завжди Vpower в бак ) і в основному в снд і 4-5? заздалегідь в потрібних місцях, представляють для цього автомобіля воскресіння